PUTNIK PREDOSETIO NESREĆU: Ako mi se nešto desi u avionu, burmu i sat daj sinovima
Foto: Nine Network Printscreen

Priča da se naježiš

PUTNIK PREDOSETIO NESREĆU: Ako mi se nešto desi u avionu, burmu i sat daj sinovima

Planeta -
Ako mi se nešto desi, burmu daj sinu koji se prvi oženi, a sat onom drugom, ponovila je Danika reči svog supruga Pola sa kojim ima dečake Linkolna (3) i bebu Džeka od 11 meseci

PERT - Pol Viks (39), koji na spisku 239 nestalih putnika aviona Malejža erlajnsa, dao je supruzi svoju burmu u slučaju da mu se nešto desi, kako bi ga ona dala prvom sinu koji se oženi. Zatim je otišao ka Mongoliji gde je trebalo da radi svoj posao iz snova.

Pol, koji je inače mašinski inženjer iz Perta u Australiji, vodi se kao jedan od nestalih putnika malezijskog aviona.Supruga se nada čuduNjegova supruga Danika izjavila je za 9News national da se nada čudu dok čeka vesti o njemu. “Ako mi se nešto desi onda moju burmu treba da dobije prvi sin koji se oženi, a sat onaj koji bude drugi “, opisala je Danika Polove reči.

Bivši vojnik, koji je rođen na Novom Zelandu, preselio se sa porodicom u Pert kada im je dom uništio zemljotres.

Čekam da se pojavi na vratima, vidim ga svuda po kući

Par ima trogodišnjeg sina Linkolna i Džeka koji ima 11 meseci.Pol je dobio nov posao od kompanije “Transwest Mongolie”. Danika kaže da je njen suprug napravio dosta fotografija sa njima pre nego što je odleteo avionom.

„Ne mogu da prestanem da se nadam. Volela bih da se on pojavi na ovim vratima, da ga zagrlim još jednom... Vidim ga svuda po kući“, priča Danika.danika viks

Među nestalim putnicima 152 je iz Kine, 38 iz Malazije, sedam iz Indonezije, šest iz Australije, pet iz Indije, tri iz SAD i još nekoliko iz Indonezije, Francuske, Novog Zelanda, Kanade, Ukrajine, Rusije, Tajvana i iz Holandije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track