REŠENA MISTERIJA IZ 1971: Sudbina dve devojke bila je nepoznata, sve do sada!

Sve potrage bile bezuspešne

REŠENA MISTERIJA IZ 1971: Sudbina dve devojke bila je nepoznata, sve do sada!

Planeta -
Tinejdžerke iz Južne Dakote išle su na zabavu povodom završetka školske godine. Od tada ih niko nije video...

Rođaci i prijatelji bili su šokirani kada im je policija javila kako je rešena misterija iz 1971. godine! Sudbina dve drugarice, nestale pre 43 godine bila je nepozata sve do danas.

Dve drugarice iz Južne Dakote išle su na zabavu povodom završetka školske godine 1971. Tada su doživele tešku saobraćajku i automobilom sletele s puta u reku. Međutim, njihova beživotna tela ležala su nepomično sve do prošle jeseni. Policija i članovi porodice su bezuspešno pretraživali područje 1971. godine, međutim reka je krila tela. Otac nestale Pamele Džekson preminuo je pet dana pre nego što je pronađen automobil. Nikada nije saznao što se dogodilo s njegovom ćerkom…Velike vrućine su jesenas presušile reku i na videlo je isplivao automobil koji je otkrio tajnu nestanka mladih devojaka, potvrdile su američke vlasti u utorak. Istražitelji su pokazali fotografije dobro očuvane odeće devojaka, torbe, pa čak i vozačke dozvole. Pomoću ličnih stvari, kao i DNK uzoraka identifikovali su devojke.

Utvrđeno je da su devojke doživele tešku saobraćajnu nesreću, ali da nisu utvrđeni elementi krivičnog dela. Poslednje osobe koje su ih vidjele pre nestanka, su prijatelji sa zabave. Oni su izjavili da devojke nisu pile alkohol. Istragom je utvrđeno da povrede na telu odgovaraju rezultatima policijske istrage da su devojke doživele saobraćajnu nesreću. Vlasnik lokalne farme Dejvid Liken sumnjičio se 2004. godine za nestanak mladih devojaka. Na njegovoj su farmi u okrugu Union pronađene ljudske kosti, odeća, torba, fotografije i druge stvari. Ipak, istraga je pokazala da on nema veze s nestankom.

http://www.youtube.com/watch?v=bCazkSgNf-4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track