(VIDEO) SRCE DA TI STANE: Majka bacila ćerke sa 4. sprata u plamenu, komšije ih spasle čaršavima!
Foto: Printskrin Yt

Ludom srećom žive

(VIDEO) SRCE DA TI STANE: Majka bacila ćerke sa 4. sprata u plamenu, komšije ih spasle čaršavima!

Planeta -
Devojčice Vanja (4) i Natalija (13) preživele su pad. Majka nije skočila na ulicu, vatrogasci je izvukli iz stana u poslednji čas
1 / 6 Foto: Printscreen

ENERGETIK - Očajna majka iz Energetika u Rusiji spasla je ćerkice Vanju (4) i Nataliju (13) sigurne smrti u vatrenoj stihiji bacivši ih s prozora zgrade u plamenu!

Devojčice su preživele zahvaljujući komšijama koji su ih na tlu dočekali razapetim čaršavima koji su ublažili njihov pad.

Očajna Mila Aksakova (36) u tom trenutku nije imala izbora jer im je vatra blokirala izlaz iz stana na 4. spratu pa je posle grozničavog razmišljanja odabrala najstrašniju mogućnost - da ih smrti u plamenu i dimu spase tako što će ih baciti kroz prozor nadajući se da će preživeti.

Komšije su odreagovale munjevito, donele čaršave i raširile ih ispod prozora zgrade u plamenu dok su drugi snimali ovaj neverovatan pad.

I mala Vanja i starija Natalija su dobro, kao i njihova majka do koje su se vatrogasci probili u poslednji čas. Iz požarom zahvaćene stambene zgrade evakuisano je 140 stanara, a istraga o uzroku požara koji je izbio u prizemlju je u toku.

http://www.youtube.com/watch?v=1mE9HsX-7uI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track