GRADONAČELNICA SEKSUALNI PRESTUPNIK: Vodila ljubav sa dečkom (14) svoje ćerke!
Foto: Linda Lusk, Printskrin

Ne može na ceremoniju dodele diploma

GRADONAČELNICA SEKSUALNI PRESTUPNIK: Vodila ljubav sa dečkom (14) svoje ćerke!

Planeta -
Kažnjena je sa tri meseca zatvora, od kojih je izdržala dva, a dobila je i dodatnih godinu dana uslovne kazne. Upisana je i u registar seksualnih prestupnika

PROSER - Nekadašnjoj gradonačelnici Prosera, u američkoj saveznoj državi Vašington, Lindi Lusk (53) službeno je zabranjen pristup ceremoniji dodele diploma u tamošnjoj srednjoj školi, jer je zavela maloletnog dečaka.

Naime, 2010. godine je otkriveno da se Linda upustila u strastvenu vezu s tada 14-godišnjim Bobom Frankom, razrednim drugarom i bivšim dečkom svoje ćeri. Upoznali su se početkom te godine, a sve je kulminiralo u aprilu kada ga je Linda dovela kući gde su imali seks.Bob se svojim iskustvom pohvalio prijateljima tako da je priča o ovoj vezi brzo stigla do njegovog profesora fizičkog, koji je sve prijavio policiji.Detektivi su otkrili da je gradonačelnica, inače majka petoro dece koja je tada bila u braku s načelnikom škole, inicirala vezu. Mladom Bobu je slala SMS-ove eksplicitnog sadržaja, što je on prihvatio. Kada ga je dovela kući, skinula mu je odeću i krenula u akciju.

Linda je priznala da se upustila u vezu s tinejdžerom. Kažnjena je sa tri meseca zatvora, od kojih je izdržala dva, a dobila je i dodatnih godinu dana uslovne kazne. Upisana je i u registar seksualnih prestupnika, a s obzirom na to da je prema pravilniku srednje škole u Proseru osobama s tog popisa zabranjeno da učestvuju na bilo kakvim događajima u školskoj organizaciji, tako se i dogodilo da joj je zabranjeno da dođe na dodelu diploma.Linda i njen branilac tvrde da su podneli žalbu, ali u školi tvrde da su to učinili izvan propisanog roka, s čim se oni ne slažu i najavljuju daljnju borbu.

Iako je od izbijanja afere imala podršku cele porodice, Linda se prošle godine na njegov zahtev razvela od supruga.

http://www.youtube.com/watch?v=USAPs8C5WZM
http://www.youtube.com/watch?v=a6vIHMb2vcs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track