(VIDEO) RODITELJI, GDE VAM JE DETE: Mališan (3) visio sa balkona na 5. spratu?!
Foto: Printskrin Yt

Da ti se krv sledi

(VIDEO) RODITELJI, GDE VAM JE DETE: Mališan (3) visio sa balkona na 5. spratu?!

Planeta -
Nestaško se popeo na stolicu, pa preko balkona na sims, a onda su mu nožice propale u ambis...
1 / 2 Foto: Printskrin Yt

RIO DE ŽANEIRO - Nestašluk trogodišnjeg mališana iz Brazila mogao je da se završi tragično kada mu je palo na pamet da se prvo popne na stolicu koja je stajala na balkonu i pogleda preko, a potom i da se prebaci na spoljnu stranu balkona.

Dečačić je potom načinio nekoliko koraka po simsu balkona na 5. spratu stambene zgrade kada su mu se nožice našle u vazduhu posle čega je ostao da visi nad ambisom.

Od užasnog prizora i svega što je moglo da se desi, njegovim komšijama srce je sišlo u pete pa su pozvavši hitnu pomoć, vatrogasce i policiju ipak ostali na svojim balkonima sa ispruženim rukama kako bi pokušali da u slučaju pada prihvate mališana.

Prizor od kojeg se ledi krv u žilama snimio je komšija preko puta dok je istovremeno dozivao majku mališana da izađe na balkon. Spasilac koji je potom ušao u njen stan zatekli su je usnulu. Čitava drama nije trajala više od minuta mada je okupljenim stanarima i prolaznicima delovalo kao večnost.

"Kad sam video da mališa visi sa balkona, nisam razmišljao ni minuta, odmah sam potrčao na 5. sprat", kaže spasilac dodajući da su ulazna vrata bila otključana, a balkonska ne i da su se očigledno zatvorila za njim pa nije mogao kod mame koja verovatno zbog toga nije čula povike stanara.

(EPK/Daily mail)

http://www.youtube.com/watch?v=UFDC3LJ54u0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track