TAJNI SVET PUN MRŽNJE: Kju- kluks-klan brutalnim vežbama priprema se za rasni rat!
Foto: Printscreen

Regrutuju nove članove

TAJNI SVET PUN MRŽNJE: Kju- kluks-klan brutalnim vežbama priprema se za rasni rat!

Planeta -
Organizovali smo obuku u oblasti preživljavanja, korišćenja vatrenog oružja i borilačkih veština da bismo se spremili za rat koji dolazi, kaže Sem koji je najavio je da se klan naoružava za rasni rat koji će, kako veruje, uskoro buknuti u Americi.
1 / 8 Foto: Printscreen

PARKESBURG - Ozloglašena organizacija Kju-kluks-klan otvorio je novinarima vrata svog tajanstvenog sveta punog mržnje, dok se priprema da svoje članove prvi put u istoriji obučava borbi prsa u prsa, ali i korišćenju vatrenog oružja.

Insistirajući na tome da Americi predstoji rasni građanski rat, jedan od članova porodica koja pripada ogranku Lojalni beli vitezovi (LBV), dozvolio je snimanje tajnog sastanka klana u Parkersburgu, u Zapadnoj Virdžiniji.

Majka Amanda, otac Sem i njihova dva sina Majk (14) i Dastin (11) bili su na mitingu krajem aprila, na kome su članovi vređali i ponižavali crnačko stanovništvo i pozivali na vlast belaca.

Miting je organizovan pošto su nekoliko nedelja regrutovani članovi.

Okupilo se četrdesetoro ljudi, što pokazuje da je zastrašujuća rasisistička organizacija i danas aktivna. Sem, jedan od šest glavnih govornika na skupu, najavio je da se klan naoružava za rasni rat koji će, kako veruje, uskoro buknuti u Americi.

Organizovali smo obuku u oblasti preživljavanja, korišćenja vatrenog oružja i borilačkih veština da bismo se spremili za rat koji dolazi. Ženama se to možda neće dopasti, ali koristićemo žive životinje i pokazivati članovima kako da deru jelene, zečeve i veverice. Na kraju krajeva, to će nam biti neophodno da preživimo, priča on.

Članovi klana kažu da je Amerika “kula od karata” na rubu propasti. Kina i Nemačka neće više da imaju posla s nama. Dolar vredi samo 65 centi. Zato moramo da počnemo sa obukom muškaraca, žena i dece i da se spremimo,dodaje Sem.

Da bi privukao nove članove, klan danas koristi društvene medije.

“Belci Amerike! Ujedinite se protiv pametnjakovića i šljama! Skinsi i i klanovi ujedinite se! BELI PONOS!”, postavio je na internetu student i Veliki zmaj Virdžinije, 23-godišnji Džejms Mur.

Sa belom kapuljačom na glavi, on svira rok-muziku punu mržnje i ima kanal na Jutjubu na kome promoviše ideje ozloglašene organizacije.

Vođe LBV imaju svoj sajt http:www.kkknights.com, sa posebnim rubrikama za ženske članove klana i “Dečji kadetski klub”.

Mlađi članovi, uzrasta 13-17 godina, moraju da se zavetuju da će svoje članstvo čuvati u tajnosti. Deca poput Sema i Majka, "nasleđuju" članstvo od roditelja. Klan je hrišćanska organizacija, pa samim tim čitaju Bibliju. Rado posećuju skupove i igraju se sa decom koja su im ravna,kaže njihova majka Amanda.Tridesetogodišnji Dejvid, otac koji sam podiže dete, skriva se ispod kačketa i tamnih naočara i kaže da neprestano regrutuje nove članove, jer “im je to potrebno”.

Spremni smo na sve. Čak i u samoposluzi razgovaram s ljudima i proveravam kako misle. Postoje veliki izgledi da ih vidite na našem sledećem mitingu,tvrdi on. LBV ima svoje članove u najmanje tri američke države - Virdžiniji, Zapadnoj Virdžiniji i Severnoj Karolini.

Reč je o jednom od nekoliko ogranaka, koji širom SAD imaju ukupno 6.500 članova. Opasnost koja nam preti od klana neće doći u obliku narodne armije zato što još uvek nemaju dovoljno članova.

Prava opasnost će poteći od manjih ogranaka, ponekad sa novim vođama koji žele da se za njih čuje. Kju-kluks klan je danas senka nekadašnje organizacije, koja je imala mnogo više članova. Ali sada se ponašaju kao pacov sateran u ugao i mogu da postanu još opasniji,objašnjava profesor krivičnog prava Brajan Levin.

( Daily Mail)

http://www.youtube.com/watch?v=vTuzD4LIND4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja