OTAC MI JE AUTOMATOM UBIO SESTRU: Plačem svaki dan za njom, kad me selo ne vidi!

Izjavio da se ne kaje za zločin

OTAC MI JE AUTOMATOM UBIO SESTRU: Plačem svaki dan za njom, kad me selo ne vidi!

Planeta -
Doksan Dushi, pošto je ćerka odbila da mu kaže ko je otac deteta, posle rasprave uzeo je automat i u nju ispalio rafal od osam hitaca dok je pokušala da pobegne

TIRANA - Lulzim Dushku, brat Fatmire Dushku (21), po prirodi je jako tih, ali je vrlo ubedljivo govorio. Teško mu je da govori o katastrofi koja se desila, ali je odlučio da bude prvi ko će položiti cvet na grob svoje sestre, koju je previše voleo.

"Otac ju je pitao ko je otac deteta. Fatmira nije kazala. On je nikada nije tukao. Nažalost, mi nismo bili kod kuće kada se desio ovaj zločin", kaže Luli.

On je izjavio da je oprostio svom ocu. Upitan zašto ne plače i da li oseća bol zbog gubitka sestre, on je odgovorio:

"Ja plačem, ali kada sam unutar kuće, kada me ne gleda selo". Inače, ubistvo Fatmire Dushku i bebe koju je nosila uznemirilo je sve građane Debra, ali i širu albansku javnost. Tri dana posle događaja, izvršilac ubistva Doksan Dushku se nimalo ne kaje za ono što je uradio.

"Ne kajem se zbog ubistva moje ćerke. Ubio sam je da bih sačuvao čast porodice".Ovo je opet izjavio pred istražiocima otac iz sela Slatine u okolini Debra.

Otac ubica pod velikim merama bezbednosti prebačen je za Tiranu, a danas se očekuje da sud za teška krivična dela uspostavi odgovarajuće mere nad Doksanom Dukshijem (69).

Njegov slučaj će voditi sud za teška krivična dela, jer su krivična dela unutar porodice u nadležnosti ovog suda.

Otkrivanje trudnoće ćerke je izazvalo "potres" u porodici Dushku. Njeni otac i brat su tražili od nje da im kaže ima osobe sa kojim će dobiti dete, ali je devojka sve vreme ćutala. Rasprava je dostigla vrhunac posle ponoći. Oko 01:00 sati u sredu Doksan Dushi je uzeo automat i uperio u svoju ćerku. Prema izvorima unutar policije, žrtva je pokušala da pobegne iz stana. U momentu dok je izlazila iz kuće, ubijena je sa osam metaka u prsa.

Rodbina je pokušala da prikrije zločin. Oni su u istog dana pokušali sahraniti devojku, ali ih je sprečila policija.

Doksan Dukshi je odmah preuzeo na sebe zločin.

(Bošnjak)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja