Najnovije vesti

(VIDEO +18) TUGA U SLAVJANSKU: Malog Arsenija (5) ubile granate ukrajinske vojske!
Foto: Printscreen Life News

Strahota!

(VIDEO +18) TUGA U SLAVJANSKU: Malog Arsenija (5) ubile granate ukrajinske vojske!

Planeta
22:02h
Dečakova majka Nada poginula je u artiljerijskom napadu ukrajinske vojske u kojem joj je sin ranjen; istrčala je u dvorište da pokupi dete i svojim telom ga zaštitila - nažalost, ne zadugo

SLAVJANSK - Dečak Arsenij Dančenko iz Slavjanska, star samo pet godina, podlegao je povredama zadobijenim od granata kojima ukrajinska vojska već nedeljama zasipa taj grad u Donjeckoj oblasti na istoku Ukrajine, javlja ruska TV Lajf njuz.

Mali Arsenij imao je na glavi višestruke rane od gelera. Iako se čitava ekipa hirurga cele noći borila za njegov život, nisu uspeli.

http://www.youtube.com/watch?v=-FB2iszFYDY

U detinjoj glavi lekari su prebrojali 30 komadića granate veličine od jedan do pet milimetara. Više od pet sati pokušavali su da spasu dete, ali povrede su bile suviše razorne. Arsenijeva glavica bila je potpuno izranjavljena.

Majka Nada je telom zaštitila Arsenija i poginula na licu mesta Foto Printscreen KP
Majka Nada je telom zaštitila Arsenija i poginula na licu mesta Foto Printscreen KP

Da tragedija bude veća, u istom artiljerijskom napadu sinoć na Slavjask u kojem je mali Arsenij ranjen, poginula je njegova majka Nada (30).

Majka je istrčala u dvorište da pokupi dečaka kad je napad počeo, a uspela je jedino da ga koliko-toliko zaštiti svojim telom - ali i to uzalud.

http://www.youtube.com/watch?v=5fnc7UwTuo8

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...