PRAUNUKA NIKITE HRUŠČOVA: Švarcenegera za ambasadora SAD u Moskvi!
Foto: Reuters

Mogao bi da smanji tenzije

PRAUNUKA NIKITE HRUŠČOVA: Švarcenegera za ambasadora SAD u Moskvi!

Planeta -
Nina Hruščova je istakla da Švarceneger ima sve kvalitete koje predsednik Rusije Vladimir Putin tako ceni - holivudska je zvezda i govori nemački

BEČ - Američki glumac austrijskog porekla Arnold Švarceneger trebalo bi da postane sledeći ambasador SAD u Moskvi, predložila je praunuka premijera bivšeg SSSR Nikite Hruščova, Nina Hruščova.

Raniji guverner Kalifornije, prema njenom mišljenju, mogao bi da smanji tenzije između Rusije i zapada u vezi ukrajinske krize. Ona je, kako prenosi bečki dnevnik „Esterajh“, na svom blogu, istakla da Švarceneger ima sve kvalitete koje predsednik Rusije Vladimir Putin tako ceni.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Takođe, Hruščova ukazuje da je Švarceneger, uz to, mogao da e dokaže, kao guverner Kalifornije, i kao političar.On je holivudski glumac, a Putin voli zvezde, naglasila je ona.Isto tako on govori nemački, a Putin je za vreme rada u obaveštajnoj službi učio nemački jezik, pa bi mogli da razgovaraju na tom jeziku o mnogim temama, a tako i o ženama, jer su obojica u prošlosti, pored braka, imali afere, navela je praunuka Nikite Hruščova.Aktuelni ambasador

Majkl Mek Fol, svojim naučnim pristupom, smatra Hruščova, često je ometao diplomatske napore između Vašingtona i Moskve.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track