(VIDEO) PROPAO UPAD: Pogledajte šta su Izraelci uradili s 13 palestinskih terorista
Foto: Printscreen Yt

Sačekuša

(VIDEO) PROPAO UPAD: Pogledajte šta su Izraelci uradili s 13 palestinskih terorista

Planeta -
Grupa palestinskih terorista uspela je da s oružjem prođe kroz podzemni tunel i uđe u Izrael, ali avion IDF h je čekao i vratio istim putem nazad

TEL AVIV/GAZA - Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su sprečile jutros upad 13 palestinskih terorista iz pojasa Gaze, koji su kroz podzemne tunele ušli na teritoriju Izraela.

Ova grupa je identifikovana na 250 metara unutar Izraela, kod naselja Sufa, gde ju je napao vojni avion, rekao je portparol IDF. On je dodao da veruje da je najmanje jedan terorista pobegao, dok su se ostali najverovatnije vratili u Pojas Gaze putem kojim su i došli. Cela akcija je snimana.

Pokušaj napada dogodio se uoči početka petosatnog humanitarnog prekida vatra koji treba da nadziru Izrael i militantni palestinski pokret Hamas.

IDF je saopštio da će poštovati prekid vatre uprkos pokušajima palestinskih terorista da se ubace u Izrael, ali da će odgovoriti svom silom na Hamasov nov raketni napad.

Ovo je drugi put da su palestinski borci pokušavaju da se krišom ubace u Izrael. Prošle sedmice je Izrael likvidirao četvoricu koja su došla s mora. Pogledajte kako je izgledala akcija.

http://www.youtube.com/watch?v=SM6WUoel7xk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track