Putin pravi zombi pištolj

Kao u filmovima naučne fantastike

Putin pravi zombi pištolj

Planeta -
Novo, moćno oružje moći će pomoću elektromagnetnih talasa da utiče na misli i ponašanje neprijatelja

MOSKVA - Supersonični pištolj.Rusi prave moćno oružje, koje ljude pretvara u zombije. Futuristički pištolj, koji napada centralni nervni sistem čoveka, godinama su razvijali ruski naučnici, a nedavno je predsednik Vladimir Putin odobrio njegovu proizvodnju. Novo oružje počeće da se upotrebljava najkasnije do 2020. godine.

Moderno oružje koristi elektromagnetne talase poput onih koji se sreću u mikrotalasnim pećnicama. Detalji o ruskom supersoničnom oružju još nisu otkriveni, ali dosadašnja istraživanja ukazuju na to da talasi na niskoj frekvenciji mogu da utiču na moždane ćelije, menjaju psihološko stanje i otvaraju mogućnost da se sugestije i komande direktno ubacuju u nečije misli. Određene doze mikrotalasa mogu da oštete funkcionisanje unutrašnjih organa, kontrolišu nečije ponašanje i čak nateraju žrtvu na samoubistvo.

Putin je ovo oružje opisao kao potpuno novi instrument za postizanje političkih i strateških ciljeva.- Takav haj-tek sistem može da se poredi s nuklearnim oružjem, ali će biti mnogo prihvatljiviji u okvirima političke i vojne ideologije - naveo je Putin.

Amerika ima toplotni top

Rusi i Amerikanci tajno razvijaju elektromagnetno oružje još od pedesetih godina. Nedavno su SAD objavile da počinju izradu oružja koje emituje neizdrživu toplotu ka neprijatelju, tako da on mora da pobegne. Ta vrsta oružja koristiće se uglavnom za razbijanje demonstracija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja