(VIDEO) KUĆA UŽASA: Ovde je satanista ljudožder Pazuzu ubijao ljude i jeo im organe!
Foto: Printscreen Yt

U jazbini zla

(VIDEO) KUĆA UŽASA: Ovde je satanista ljudožder Pazuzu ubijao ljude i jeo im organe!

Planeta -
Amerikancu Pazuzu Ilahu Algaradu majka satanistkinja dala je ime po demonu iz filma "Isterivač đavola", a policija je prvi put objavila snimak unutrašnjosti njegove jezive kuće

KLEMON - Američka policija prvi put je objavila video-snimak kuće u gradu Klemonu u kojoj je živeo satanista ljudožder Pazuzu Ilah Algarad (35), rođen kao Džon Loson Algarad, u čijem dvorištu su ponađeni ostaci tela dve njegove žrtve.

Pazuzu sa suprugom Amandom, koja mu je pomagala u ubijanju (Foto: Printscreen YouTube)
Pazuzu sa suprugom Amandom, koja mu je pomagala u ubijanju (Foto: Printscreen YouTube)

Algarad je uhapšen sredinom oktobra, o čemu je Kurir tada pisao, kad su u dvorištu nađene ljudske kosti, koje su pripadale Džošui Velceru (37) i Tomiju Velču (36). A sada je američku i svetsku javnost dodatno šokirao snimak kuće u kojoj je satanista živeo.

Po podovima većine soba i u hodniku nagomilano je đubre, tu i tamo se vidi životinjski izmet, zidovi su išarani satanističkim sibolima, ali sobica kraj kuhinje, koja je očito služila za rituale, uredna je, kao i kupatilo i unutrašnjost frižidera. Policajci u pojedinim delovima kuće komentarišu da strahovito smrdi na fekalije, a u podrumu su počeli da kašlju od smrada.

U kući je pronađeno mnoštvo životinjskih kostiju, pa se pretpostavlja da je Algarad, žrtvovao i ubijao životinje. Policajci takođe skreću pažnju na satanističke simbole, poruke i grafite, kao što je "zlo će pobediti“, napisano na zidu.

Pazuzu je u oktobru uhapšen sa suprugom Amber Burč (24) i prijateljicom Kristal Matlok (28). Uhapšena je i njegova majka Sintija Loson, koja je prva ušla u satanistički kult i sinu dala ime po demonu iz filma "Isterivač đavola". U dvorištu kuće u kojoj su živeli pronađeni su ostaci tela dvojice muškaraca, za koje se pretpostavlja da su ubijeni i zakopani još 2009. godine.

Algaradovi prijatelji pričali su da se on svima hvalio kako je ubio i zakopao dvoje ljudi, ali da mu niko od njih nije verovao, jer su smatrali da izmišlja. Njegova prijateljica Bjanka Hit, koja je živela sa njim mesec dana 2005, rekla je da joj je Paz, kako mu je bio nadimak, još tada priznao da je ubio dve prostituke, pojeo ih, a njihove ostatke spalio, što ona nije ozbiljno shvatila.

Tužilac Gordon Miler izjavio je da optužene najverovatnije čekaju smrtna kazna ili doživotna robija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track