(VIDEO) DOKTOR IZ PAKLA: Pred roditeljima dečaku skidao gaće, tukao ga i psovao mu majku!
Foto: Printscreen Yt

Za ovo mu plaćaju!

(VIDEO) DOKTOR IZ PAKLA: Pred roditeljima dečaku skidao gaće, tukao ga i psovao mu majku!

Planeta -
Ako ne gledaš kako se seksaju, nisi normalan, vikao samozvani doktor na dečaka. Ako tvoj mali ne dr.a, s njim nešto nije u redu, obrušio se na oca i nastavio: ajde, mali, skidaj gaće

Samozvani doktor Ante Pavlović, koji se predstavlja kao doktor kiropraktike, na objavio je na Jutjubu video-snimak na kojem zlostavlja očigledno maloletnog dečaka i to pred dečakovim roditeljima!

Snimak je objavljen 26. septembra, ali reklo bi se da je napravljen u avgustu, piše Index.hr. Kao mesto dešavanja navedeni su Pougarci, što je verovatno neki lokalni naziv za Pougarje u BiH.

Pavlović kaže da su tri muškarca i žena došli su zbog dečaka koji, kako tvrde, pravi probleme i u školi i kod kuće.

"Želiš da budeš sveštenik? Ne gledaj tatu! Ako ne gledaš kako se seksaju, kako puše, nisi normalan", govori mu. Roditelji i dva muškarca samo slušaju, ne reaguju, a dečak stoji na vratima. U jednom trenutku Pavlović priča kako dečaci otkrivaju penis već sa 7 godina.

"Ako tvoj mali ne drka, onda nije s njim nešto u redu", govori Pavlović dečakovom ocu, a zatim se obraća dečaku: "Ajde, mali, da vidim jel' ti imaš penis, aj' skini da vidim", govori Pavlović, na šta se dečakov otac nasmejao.

"Ajde, ajde, skini gaće da vidimo. Je li te iko učio da kožicu presvlačiš, jesi li ti obrezan? Skini, pa ću ti reći", govori Pavlović dečaku, a ovaj mu odgovara da neće.

"Zašto nećeš, pa ne smeš meni da kažeš neću, jesi ti siguran da nećeš", govori Pavlović i približava se dečaku, koji uplašeno stoji na vratima.

"Ako ti ja kažem skini gaće, skidaj gaće, j... ti mater ", kaže mu "doktor" i pokušava da mu strgne gaće, pa ga dovlači u sobu.

"Tata, tata", zapomaže dete dok ga Pavlović psuje i govori mu da skida gaće. Zatim ga baca na pod. Dečakov otac reaguje na zlostavljanje, ali majka ga smiruje. Pavlović dječaka na kraju i udara dok ovaj užasnuto vrišti i beži prema ocu. Majka sedi i dalje, a otac s dečakom izlazi napolje.

"Idite svi, ako ne želite da slušate", kaže Pavlović majci i preostaloj dvojici muškaraca, koji su ostali, na šta mu majka odgovara da će se dečak i njegov otac sigurno vratiti kad porazgovaraju.

Pavlović nastavlja da se derei: "J... te tata.. Ako nećete, šta ste došli", dok se u pozadini čuje kako dečak plače.

"Sad ću ja vama da pokažem svoj k... Ako ja kao doktor želim da vidim da li mali ima problema s penisom, vi to treba da mi dozvolite. Razumete?", objašnjava on svoj postupak. "Ja sad da se skinem i pokažem vam svoj k..., evo", poslednje je što se čuje na ovom užasnom snimku.

Na sledećem video-snimku, koji je nastavak i počinje pošto je pokazao prisutnima svoj "20 cm obrezani katolički 'monstrum', Pavlović kaže da je samo hteo da pomogne malome.

U opisu videa Pavlović je napisao čitavu tiradu o tome kako je golotinja normalna, da on nije ni lud ni budala ni manijak, nego da ima svoje metode, pa ko voli - nek izvoli.

OPREZNO SA MNOM, BIO SAM U LEPOGLAVI

Samozvani doktor Ante Pavlović piše u komentaru da ima još snimaka gde (klijenti) dobijaju teške batine "i to jeb... gadno". "Samo pričekaj, zadovoljiću ti apetite... Dosad sam proveo 1.590 dana po robijama zbog nanošenja teških povreda, u 12 godina i 12 navrata, sve do Lepoglave sam došao. Stoga, oprez prema meni, radi tvoga dobra", odgovara on na kritike.

http://www.youtube.com/watch?v=VOLBtblvffQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track