(VIDEO) ŽENA PRLJAVOG BANKARA: Terao me da se drogiram i seksam s njegovim partnerima!
Foto: Printscreen Yt

Vuci s Vol Strita

(VIDEO) ŽENA PRLJAVOG BANKARA: Terao me da se drogiram i seksam s njegovim partnerima!

Planeta -
Kristina di Mauro Keli rekla sudu da ju je Sež Keli, bankar milioner, terao na svakojake perverzije i zlostavljao decu, a kad je iskeširao milione za razvod, postao je dobar otac i osoba visokog integriteta

NJUOJRK - Skandalozna brakorazvodna parnica bankara milionera Seža Kelija i njegove supruge Kristine Di Mauro Keli konačno završen nagodbom, ali i raskrinkavanjem perverzija "vukova sa Vol Strita", prebogatih i svega presitih bankara i brokera čije su seksualne orgije, besomučno drogiranje kokainom i krajnja dekadencija punili stranice američke štampe baš zahvaljujući gospođi Keli.

Glavni akteri zapanjujuće afere bili su Sež Keli (42), multimilioner i investiconi bankar iz kompanije "Džefriz end kompani", i njegova supruga Kristina Di Mauro Keli (39).

Isprva je sve ličilo na ozbiljnu bračnu svađu - on je zatražio razvod. Ali kad je dobio privremeno starateljstvo nad ćerkama na osnovu toga što je tajno snimao svoju ženu kako šmrče kokajin i pije i njihovom stanu na Petoj aveniji, njoj je pukao film, pa je presavila tabak. Uložila je kontratužbu i objavila ne samo da je njen suprug težak alkoholičar i kokainoman, nego i zlostavlja decu, a nju prisiljava na seks s njegovim potencijalnim poslovnim partnerima ne bi li ih privoleo da sklope posao s njim.

Na prvi pogled, idilična porodica: Sedž i Kristin sa ćerkicama (Foto: Printscreen YouTube)
Na prvi pogled, idilična porodica: Sedž i Kristin sa ćerkicama (Foto: Printscreen YouTube)

Jednom kad je otvorila usta, Kristina nije umela da stane. Prozivala je jednog po jednog "vuka" sa Vol Strita, pa su na sve strane počela testiranja na drogu i pljuštali su demanti.

Kristina je detaljno opisala događaj iz Bostona 2012, kad ju je muž prisilio na seks s Markom Birom, šefom "Adžerion farmaceutikalsa". Pošto je želeo da sklopi posao s njim, intenzivno su se družili i jedne večeri izašli na večeru s Birom i Bjornom Kočem, jednim od direktora u kompaniji UBS.

"Večera je počela u baru hotela 'Rik Karlton'. Celo društvo je pilo alkohol i šmrkalo kokain, osim Markovih odraslih sinova, koji su nam se samo nakratko pridružili. Zatim se nas šest povuklo u Bjornov stan, u kom je Markova devojka počela divlje da pleše, pa je skinula majicu i pokazala svoje napumpane grudi", svedočila je Kristina.

Ubrzo je i Bir seo pored nje i počeo s pričom da je predivna, a njen suprug Sež je s odobravanjem gledao kako mu budući poslovni partner dira ženu na nepriličan način.

Kristina kaže da ju je muž prisilio na seks s Majklom Birom (na slici), šefom farmaceutskog giganta Adžeriona (Foto: Printscreen YouTube)

"Završili smo u mojoj i Sežovoj sobi. Opet smo uzimali kokain. U sobi su bila dva kreveta. Ubrzo smo se Sež i ja seksali na jednom, a Mark i njegova devojka na drugom. Tada je Mark rekao da se zamenimo", ispričala je Kristina dodajući da u tom trenutku nije znala šta da radi. A kad je Bir predložio da dve devojke započnu vruć lezbijski seks, šokirala se i pogledala muža - koji je takođe bio zgranut.

"Razmišljala sam o njegovom cilju, hteo je da zacementira posao s Markom i osetila sam odgovornost da ga ne razočaram. Tako smo ja i Markova djevojka nekoliko minuta imale seksualni kontakt dok su Mark i Sež posmatrali. A onda se Markova devojka pridružila Sežu i počela da vodi ljubav s njim, a ja sam otišla kod Marka. Sutra ujutro Sež se ljutio na mene i govorio da ne može da veruje da sam bila s Markom, ali posle te večeri Mark je postao njegov važan klijent, zahvaljujući kojem je Sež imao vrlo uspešnu karijeru u 'Džefriz end kompani'", zaključila je.

Kristin di Mauro Keli: Razotkrila perverzne i prebogate
Kristin di Mauro Keli: Razotkrila perverzne i prebogate

I ne samo to. Gospođa Keli tvrdi da ju je suprug često nagovarao na seks utroje i da ju je za 12 godina braka često varao, između ostalih i sa suprugom svoga poslovnog saradnika s kojom je, pred njenim očima, završio u bazenu u njihovoj vikendici u Sag Harboru. Ona tvrdi da joj je suprug bio potpuno zaluđen drogom, s kojom je preterivao. Vodili su ljubav samo ako se našmrču kokaina i napiju, a na takav život ju je nagovarao i kad je rodila prvo dete.

"Bio je toliko van kontrole da su mu prijatelji i kolege sakrili kesu sa (halucinogenim) gljivama iz zabrinutosti da će se predozirati. Zapanjili smo se kad smo ga ugledali kako nam prilazi musav od krvi. Vikao je da je našao kesu", prisećala se ona i dodala da je jednom prilikom njegov drugar na njihovom bilijarskom stolu ostavio kesicu s kokainom, koju je pronašla njihova ćerkica. Kristina ju je u poslednjem trenutku sprečila da lizne "šećer".

Sež je umeo toliko da se nadrogira da je obavljao veliku nuždu na krevetu ili podu u spavaćoj sobi ili je urinirao po zidovima. Nije mogao da nađe toalet. Na jednoj zabavi za kolege izvadio je penis i počeo pred njima da urinira.

"Vratila sam mu ga u pantalone jer nije mogao sam i zamolila dvojicu njegovih kolega da ga odnesu u spavaću sobu", ispričala je.

Kristina je rekla da su se barabar s njima drogirali i šef "Džefriz end kompani" Ben Lorel, direktor "Mijard solušnsa" Mark Kosni i šef "Sijetl dženetiksa" Klej Sigal. Sva trojica su to demantovali.

Kao otac bio je još gori: zlostavljao je čerkice Kameron (10) i Logan (6), nazivao ih "je.enim retardima i idiotima", umeo je da ih pljusne, a devojčice su se tresle od straha kad im je otac bio nadrogiran.

Keli je, sa svoje strane, opisao Kristinu kao alkoholičarku koja je jednom uletela autom, u kom su bile i ćerkice, u bazen - zbog čega je i hapšena i optužena za ugrožavanje deteta i vožnju u pijanom stanju.

"Nas dvoje smo svojevremeno rekreativno upotrebljavali drogu na nekim društvenim događajima, ali priča o 'vuku sa Vol Strita' koju ona priča pred sudom je čista fikcija", tvrdi Sež Keli.

Međutim, ova drama je dobila srećan epilog. Sež je iskeširao Kristini traženih sedam miliona dolara i pristao na zajednično starateljstvo nad decom, pa je izdala saopštenje da je on "odličan otac” i izvinila se njegovoj firmi".

"On je osoba visokog integriteta i odličan otac koji duboko voli svoju djecu. Značajan deo toga što se pisalo u štampi i drugim medijima proteklih sedmica je netačno, neistinito i hiperbolično, i izvinjavam se onima koji su zbog toga snosili posledice”, objavila je Kristina.

http://www.youtube.com/watch?v=-q0SmUlP1s4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track