(AUDIO) PRETILA UBISTVOM GRADONAČELNIKU KOPRA: Ostavi me na miru da te ne ukokaju tipovi s Kosova!
Foto: Printscreen Yt

Beskrupolozno

(AUDIO) PRETILA UBISTVOM GRADONAČELNIKU KOPRA: Ostavi me na miru da te ne ukokaju tipovi s Kosova!

Planeta -
Notarka Petra Boškovič, koju je Boris Popovič pobedio na izborima za gradonačelnika, pretila mu ubistvom i nameštanjem sudskih procesa protiv njega

KOPAR - Gradonačelnik Kopra Boris Popovič dobio je ozbiljne pretnje smrću od Petre Boškovič, gradske notarke koja mu je bila protivkandidat na izborima održanim u oktobru, objavio je slovenački Radio Kapris.

Boškovičeva je snimljena dok je pričala da će njen konkurent biti "ukokan" i da joj je majka rekla da će, ako joj samo dlaka sa glave zafali, Popoviča upucati njen stric, odnosno "tipovi koji su ratovali na Kosovu" koje će on angažovati. "Tako da me baš zabole... To su tipovi koji su ratovali na Kosovu i sve živo. Nemaju šta da izgube. Ja ne znam šta on misli, da neće otići u zatvor?", govori Boškovičeva. Snimak je emitovan na Radio Kaprisu, a sada kruži na YouTube i na Fejsbuku.

Dalje, Boškovičeva priča da se protiv Popoviča vodi 30 postupaka i da bi mu bilo pametnije da je ostavi na miru. Takođe se pohvalila da ima uticaj na sudiju Meri Mikač, koja vodi te procese.

"Izvini, ali sudija kojoj sad prebacuje da sam imala uticaj na nju, ja nju poznajem 15 godina, pardon, u stvari 20 godina. I bile smo zajedno na odmoru prošle godine, pretprošle godine i još jednu godinu pre u isto vreme i šta ima veze", kaže ona.

Ako bude nešto "svinjsko uradio, doći će mu maca na vratanca".

Opasna notarka je dodala da Popovič ima ženu i decu i da bi mu bilo pametnije da prestane, a ako neće, zapretila je da će mu "doći maca na vratanca", to jest ljudi iz Crne Gore koji će ga "ukokati".

http://www.youtube.com/watch?v=uIHyBvxjZo4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track