KUĆA STRAVE U MINHENU: 5 godina spavala u bračnom krevetu s telom mrtve majke!
Foto: Rojters

Poremetila pameću

KUĆA STRAVE U MINHENU: 5 godina spavala u bračnom krevetu s telom mrtve majke!

Planeta -
Starica (83) je preminula još 2009, a ćerka (55) nije htela to da prijavi i nastavila je da spava s majčinim telom!

MINHEN - Minhenski policajci šokirali su se kad su posle dojave komšija ušli u jedan stan u opštini Blumenau i zatekli već mumificirano telo starice, pored kog je njena ćerka pet godina spavala i nije prijavila da joj je majka umrla.

Starica (83) je preminula još 2009, saopštila je policija, ali ćerka (55) nije htela da sahrani i držala ju je u krevetu. Telo se nije raspalo, nego mumificiralo, piše nemački portal Lokal.

Slučaj je otkriven kad je lokalni socijalni radnik postao sumnjičav jer mu je nekoliko komšija te dve žene prijavilo da već dugo nisu videli staricu. Nekoliko puta je telefonirao, ali ćerka je stalno smišljala izgovore da ga ne primi. Konačno je lično otišao na vrata, a kad je ćerka odbila da mu otvori, pozvao je policiju.

Policajci i vatrogasci su razvalili vrata i imali šta da zateknu: na jednoj strani bračnog kreveta ležao je staričin sasušeni leš, a drugu stranu i dalje je koristila ćerka! Ubrzo je priznala da joj je majka preminula u martu 2009. i, naravno, odmah je poslata u psihijatrijsku bolnicu.

Tokom autopsije staričinog tela nije pronađen nijedan znak da je možda umrla nasilnom smrću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track