DŽIHADISTI U KECELJI: IS objavio kuvar za žene teroriste!

Hit Uče članove da spreme palačinke

DŽIHADISTI U KECELJI: IS objavio kuvar za žene teroriste!

Planeta -
Teroristi su uz detaljan recept poslastice naveli da je to jedno od omiljenih jela boraca IS i da u njemu vole da uživaju kad se vrate s ratišta

RAKA - Pripadnici ekstremističke organizacije (IS) osmislili su još jedan način širenja svoje propagande tako što su objavili specijalni kuvar za svoje ženske sledbenike, u kom detaljno objašnjavaju kako da one svojim muževima, džihadističkim ratnicima, pripreme palačinke baš kakve oni vole.Teroristi su uz detaljan recept poslastice naveli da je to jedno od omiljenih jela boraca IS i da u njemu vole da uživaju kad se vrate s ratišta.

Takva propaganda deo je ideje islamista da privuku što više žena u svoje redove. Za te svrhe služe se i drugim sredstvima, poput onih da im nude besplatne obuke za rukovanje oružjem i pravljenje eksploziva, a navode da je tako nešto znatno interesantnije i unosnije nego imati puno raskošne odeće. U jednom njihovom pamfletu stajalo je i da su žene mnogo privlačnije kad nose pojas bombaša-samoubice, a ne belu haljinu-venčanicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track