(FOTO) NOVOGODIŠNJE ČUDO: Tesna haljina devojku spasla od sigurne smrti!
Foto: Facebook

Sreća u nesreći

(FOTO) NOVOGODIŠNJE ČUDO: Tesna haljina devojku spasla od sigurne smrti!

Planeta -
Vozilo u kom su bili sa vozačeve strane udario je kamion. Doktori su ustanovili da bi sigurno bila mrtva na licu mesta da je nosila nešto šire

Engleskinja Zoi Tarner (21) iz Vejkfilda, kupila je izuzetno usku haljinu od 45 evra koja joj je spasla život! Mlada devojka elegantno se obukla da bi prisustvovala događaju koji je priredila njena majka Šeron (44). Na proslavu je došla sa troje prijatelja, a kada su odlučili da krenu nazad kući, došlo je do tragičnog događaja.

Pozvali su taksi, a kada je vozilo stiglo, mlada Zoi je sela na suvozačevo sedište i vezala pojas, a troje prijatelja su se smestili na zadnje sedište. Vožnja do njihovog odredišta trebalo je da traje 35 minuta, piše Dejli mejl.

Odmah nakon polaska, vozilo u kom su bili sa vozačeve strane udario je kamion koji je prenosio cement. Udarac je bio toliko jak da je vozač glavom proleteo kroz prednje staklo, a tri putnika sa zadnjeg sedišta su odmah izgubila svest. Zoi je ostala pri svesti ali je mislila da su svi ostali putnici mrtvi! „To je bio nezamisliv bol! Telo me je bolelo i samo sam mislila o tome kako da odvežem pojas! Toliko sam bila šokirana da nisam bila svesna koliko sam povređena.“, izjavila je Zoi.

Uskoro su došli vatrogasci koji su rasekli vozilo da bi mogli da izvade sve putnike. Zoi je hitno primljena na pregled a ispostavilo se da je slomila karlicu, pršljen i grudnu kost. “Ležala sam u bolnici i nisam mogla da pomeram noge. Bila sam užasno uplašena, nisam znala da li ću ikada više moći da hodam!“. Njena haljina bila je toliko uska, da kosti nisu mogle da se pomeraju i zato nije došlo do povrede unutrašnjih organa. Doktori su zaključili da je njena haljina bila kao steznik koji je sve držao na svom mestu dok nisu stigli u bolnicu i da nije bilo nje, bila bi mrtva na licu mesta.Vozač taksija zadobio je prelom vrata, a njeni prijatelji prelome ruku i karlice. Nakon terapije ostala je u bolnici 5 dana, i vratila se kući taman za Božić.(N. Đorđević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track