POSLEDNJE PORUKE LEPE STJUARDESE NISE: Napisala momku Volim te sa 38.000 stopa i ubrzo poginula
Foto: Printscreen Instagram

Tuga

POSLEDNJE PORUKE LEPE STJUARDESE NISE: Napisala momku Volim te sa 38.000 stopa i ubrzo poginula

Planeta -
Kad su našli Nisino telo, bedž s imenom još joj je bio zakačen na uniformi na grudima

Jedna od poslednjih stvari koje je lepa Hajrunisa Hajdar Fauzi (22), stjuardesa "Er Azije" čije je telo juče izvučeno iz Javanskog mora i identifikovano, uradila u svom mladom životu bilo je da kaže svom momku Diva (22) koliko ga voli.

"Volim te sa 38.000 stopa", napisala je mlada devojka na avionskoj salveti, prislonila je uz prozor aviona i fotografisala, pa je postavila fotografiju na svoju omiljenu društvenu mrežu Instagram, piše portal Ekspres dodajući da je fotografija snimljena ranije, ali ju je Nisa, kako su joj tepali, postavila tek nedavno.

Nisino telo identifikovano je s lakoćom jer joj je bedž s imenom još bio zakačen na uniformi na grudima.

Njeni nesrećni roditelji kažu da su uvek bili ponosni na nju, javlja Skaj njuz. "Volela je svoj posao, to je bio njen san, volela je da putuje. Radeći kao stjuardesa mogla je da putuje svetom besplatno", ispričao je njen otac Hajdar dodajući da se Nisa svakog dana javljala majci, pa su roditelji uvek znali gde putuje. Međutim, kad se 28. decembra ukrcala na avion na letu QZ8501, nije im rekla gde leti.

Njena majka Rohna kaže da je Nisa bila divna ćerka. "Bila je vrlo poslušna i odgovorna. Volela je da uči i bila je jako pedantna. Svi prijatelji su je voleli. Takav isti je i njen otac", priča ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track