(VIDEO) SEKS NA PLAŽI: Pohotne učiteljice donele alkohol na žurku đaka i napravile orgije!
Foto: Printscreen Yt

Završile iza rešetaka

(VIDEO) SEKS NA PLAŽI: Pohotne učiteljice donele alkohol na žurku đaka i napravile orgije!

Planeta -
Celu noć su se opijale i seksale sa maloletnim učenicima, a ovi su se pohvalili drugarima...

Dve učiteljice iz Kalifornije uhapšene i optužene zbog seksa sa svojim učenicima na žurki koju su đaci napravili tokom školskog izleta.

Učiteljica Melodi Lipert (38) saznala je da učenici nameravaju da naprave žurku na plaži u mestu San Klemente, pa je najavila da će doći. Pošto je punoletna, donela im je alkohol, a kad se žurka zahuktala, poseksala se s jednim učenikom.

Izgleda da se svima to dopalo, pa je dogovorena i sledeća žurka, na kojoj je pohotna učiteljica dovela kolegnicu iz iste škole, Mišel Gireli (30). Sad je tandem učiteljica doneo alkohol na istu plažu, pa su provele noć u opijanju i neobaveznom seksu sa svojim maloletnim učenicima.

I kako to obično biva, jedan učenik morao je da se pohvali drugarima, pa je ta priča ubrzo došla do policije, koja je uhapsila obe pohotnice.

Lipertova je optužena "samo" za udruživanje i podsticanje na maloletnu delinkvenciju, zbog čega mora da plati kauciju u visini od 20.000 dolara. Girelijeva je optužena za seks s maloletnikom i oralni seks. Ona će na slobodu tek kad plati 50.000 dolara.

Škola je obe učiteljice poslala na prinudni odmor, a direktor srednje škole "Saut hils" poslao je roditeljima poruku u kojoj se izvinjava.

(Los Anđeles tajms)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track