PRETUČENA PRVE BRAČNE NOĆI: Muž prebio ženu posle svadbe jer nije mogla da skine venčanicu
Foto: Fejsbuk

Venčanje iz noćne more

PRETUČENA PRVE BRAČNE NOĆI: Muž prebio ženu posle svadbe jer nije mogla da skine venčanicu

Planeta -
Ejmi Doson preživela je brutalne batine od strane svog supruga Gevina Goligtlija nekoliko sati nakon venčanja jer nije mogao da joj skine venčanicu.

22-godišnja mlada zamolila je svog supruga da joj pomogne da skine venčanicu kada je usledilo brutalno prebijanje. Gevin (29) rekao je da je bio pod uticajem droga i da se ne seća incidenta, ali se izjasnio krivim na sudu.

Gospođa Doson ispričala je kako je napad bio toliko intenzivan da je mislila da će umreti. Inače, Ejmi I Gevin imaju dete.

Taj dan je bio san svake žene, ceremoniji su prisustvovali prijatelji i porodica u crkvi Svete Meri, a posle toga slavlje je nastavljeno u jednom hotelu. Nešto pre 1 sat posle ponoći par se povukao u sobu u hotelu .Kada ga je zamolila da joj pomogne da skine haljinu, on je skočio sa stolice i odgurnuo je. Onda je seo na nju i udarao je pesnicima, zatim je ustao i izašao iz sobe.

Ejmi je rekla da kada su se upoznali on je bio jako miran i povučen čovek, pun ljubavi. Kada im se rodilo dete, on je postao manipulativan i nervozan , rekla je Ejmi i dodala kako je od tada u kući moralo da se “hoda po jajima”.

Gavin je na sudu rekao kako nikada nije bio agresivan kada je konzumirao drogue, a sud ga je kaznio sa 24 meseci društveno-korisnog rada, kao i da mora da plati 200 funti kompenzacije svojoj ženi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track