ŠTA JE NJEMU BILO U GLAVI: Uhapšen jer je na Fejsbuku lajkovao poternicu za sobom
Foto: Printscreen Fb

Glup, gluplji, ovaj

ŠTA JE NJEMU BILO U GLAVI: Uhapšen jer je na Fejsbuku lajkovao poternicu za sobom

Planeta -
Levi Charles Reardon (23) bio je u bijegu od policije zbog krađa i prijevara kada je na Facebooku naletio na svoju fotografiju na lokalnoj stranici Crimestoppers

MONTANA - Levi Čarls Rirdon (23), sitni kriminalac iz Montane, američke savezne države koja se graniči s Kanadom, platio je slobodom svoju naviku da lajkuje statuse na Fejsbuku.

Rirdon je bio u bekstvu zbog niza krađa i prevara, a vlasti su na Fejsbuku objavile njegovu fotografiju s molbom da se javi onaj ko ga je video. Evo tog posta.

This is by far our most popular post. For anyone on our Most Wanted list, you can call 727-TIPS, remain anonymous and you could receive up to $1000 for tips leading to arrest.

Posted by Great Falls/Cascade County Crimestoppers on Monday, April 6, 2015
O čemu je Rirdon razmišljao, ako je uopšte razmišljao, kad je lajkovao taj post - to je nemoguće dokučiti. Naravno, policija ga je odmah locirala i uhapsila. Evo i dokaza.

ARRESTED 4/24/2015 - Reardon, Levi Charles: 23 yoa, white male, 5’11”, 160#, blond hair, blue eyes, wanted on: Forgery (common scheme), felony, total bond $2,500

Posted by Great Falls/Cascade County Crimestoppers on Tuesday, April 28, 2015

Uglavnom, ovaj... zlosrećnik sada čeka da bude izveden pred sudiju.

(Yahoo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track