MASOVNI UBICA SEJE STRAH AMERIKOM: Ubija iza šoping centra, nađeno 7 leševa!
Foto: Tanjug

Ubija iza tržmnog

MASOVNI UBICA SEJE STRAH AMERIKOM: Ubija iza šoping centra, nađeno 7 leševa!

Planeta -
sumnjuičeni koji je prethodno ubio žene “odgovara definiciji” serijskog ubice

Beživotna tela četiri osobe pronađena su iza šoping centra u Konektikatu tokom istrage zločina serijskog ubice i to na mestu na kojem su prethodno nađena tela tri žene. Nađeni su ostaci koji potiču od više skeleta i predati su glavnom forenzičaru, rekao je Džejms Vordvela, šef policije grada Nju Britan, objavili su strani mediji. - Istražitelji koji rade na ovom slučaju veruju da je jedna osoba odgovorna za smrt svih ovih žrtava, a osumnjuičeni koji je prethodno ubio žene “odgovara definiciji” serijskog ubice - naveo je Brajan Preleski, državni tužilac iz tog grada i dodao da je reč o Vilijamu Devibu Hauelu.

- U ovom trenutku javnosti ne preti opasnost od serijskog ubice – istakao je on, ali nije objasnio na koga bi policija mogla da sumnja, samo je dodao da istraga podržava njihovo čvrsto uverenje da osoba koja je to počinila nije u stanju da sada nastavi sa zločinima.

Jedan od četiri posmrtna ostatka pronađena u istrazi započetoj u aprilu pripadao je ženi koja je identifikovana kao Melani Rut Kamilini, koja je nestala iz obližnjeg grada u januaru 2003.Forenzičari su ranijih godina identifikovali tri žrtve - Dajanu Kjuzak, Džjvalin Džoj Martines i Meri Džejn Menard, koje su takođe poslednji put viđene 2003. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track