MAKLJAŽA U DŽAMIJI NA BOSANSKI NAČIN: Efendija posle tuče na Fejsbuku okačio slike povreda
Foto: Printskrin Facebook

Osim šamara sevali i noževi

MAKLJAŽA U DŽAMIJI NA BOSANSKI NAČIN: Efendija posle tuče na Fejsbuku okačio slike povreda

Planeta -
Molim vas za razumevanje i postavljam sliku da vidite da na meni nema pedlja, da me nije ubo nož, da imam povrede čak i na nogama. Molim vas, ko normalan može ovo uraditi, i to sam sebi, napisao je između ostalog efendija Beganović u opisu slika

VELIKA KLADUŠA – Efendija Selvedin Beganović jedan od učesnika incidenta koji se u nedelju dogodio u Gradskoj džamiji u Velikoj Kladuši posle redovne Izveštajne skupštine objavio je na Fejsbuku seriju fotografija posledica tuče u kojoj je on učestvovao.

Osim slika efendija je napisao da je bio izrevoltiran i ljut.

“Molim vas za razumevanje i postavljam sliku da vidite da na meni nema pedlja, da me nije ubo nož, da imam povrede čak i na nogama. Molim vas, ko normalan može ovo uraditi, i to sam sebi", napisao je između ostalog Beganović na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo Dvojica imama u Gradskoj džamiji Velika Kladuša na očigled prisutnih na redovnoj skupštini su odlučili da svoje nesporazume umesto rečima raščiste pesnicama.

Incident se dogodio se u nedelju 12.jula na 6. redovnoj izveštajnoj skupštini. Naime tada su Imami Arif ef. Erdić (džemat Gornja Vidovska) i Izudin ef. Hilić (Todorovska Slapnica) fizički nasrnuli na ef. Đogića.

A onda je na scenu stupio Selvedin ef. Beganović koji se prodrao na ostale imame, skinuo košulju, i ošamario Envera Melkića.

(Radiosarajevo.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track