(VIDEO) MALI NIKLAS (4) ODRŽAO LEKCIJU VELIKIMA: U vrtiću nema stranaca, samo su deca!
Foto: Printscreen Yt

Objasnio

(VIDEO) MALI NIKLAS (4) ODRŽAO LEKCIJU VELIKIMA: U vrtiću nema stranaca, samo su deca!

Planeta -
Ovaj švrća je u samo četiri reči okončao debatu o azilantima u Nemačkoj

BERLIN - Četvorogodišnji Niklas je pred kamerama, opušten i siguran, dao perfektan odgovor o stranacima i azilanatima u Nemačkoj, sažet u svega četiri reči i tako postao tema pisanja i pohvala nemačkih medija.

Niklas, sa kačketom na glavi, prišao je, naime, iznenada jednoj tv-ekipa koja je intervjuisala Farda, nemačkog repera iranskog porekla i onda je muzičar upitao dečaka da li je bio u vrtiću i da li je tamo bilo lepo.

Mali Niklas održao lekciju svetu (Foto: Printscreen YouTube)
Mali Niklas održao lekciju svetu (Foto: Printscreen YouTube)

"Da, lepo je", odgovorilo je dete, a na Fardovo pitanje "ima li i tamo stranaca", mirno reklo "nema - tamo su deca" i tako pokupio mnoge komentare o savršenom odgovoru, sažetom u četiri reči.

"Četvorogodišnjak je dao savršen odgovor na pitanje o izbeglicama. Klincu su bile potrebne samo četiri reči da okonča debatu o strancima", piše magazin Fokus , a dnevnik Tagešpigel navodi da za Niklasa očito nema razlike odakle mu dolaze drugovi sa kojima se igra i da je dete - dete.

Svojom spontanom reakcijom Niklas je iznenadio čak i "cool" repera, koji se nasmejao, pohvalio dečaka i rekao "dobar argument, dobar odgovor", prenose mediji.

http://www.youtube.com/watch?v=TjsI5EkDZCU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track