KRVAVA SVAĐA: Srpkinja ubola muža Bosanca nožem pred detetom

Pokušaj ubistva u Italiji

KRVAVA SVAĐA: Srpkinja ubola muža Bosanca nožem pred detetom

Planeta -
U trenutku napada na licu mesta se našla i njihova desetogodišnja ćerka koja je doživela pravi šok nakon što je videla napad svoje majke na oca

Državljanin BiH koji živi u Italiji, u gradu Vićenca, u teškom stanju prevezen je u bolnicu i bori se za život nakon što ga je s više uboda nožem napala i teško povredila njegova supruga poreklom iz Srbije.

U trenutku napada na licu mesta se našla i njihova desetogodišnja ćerka koja je doživela pravi šok nakon što je videla napad svoje majke na oca, prenose bosanski mediji.

Sve se dogodilo kada su se 36-godišnjak i njegova supruga posvađali. Poznanici pričaju da je to bila samo jedna u nizu njihovih svađa, ali niko nije verovao da će doći do ovakvog epiloga jer su više godina imali harmoničan brak.

Uhapšena žena rekla je policiji kako su ona i suprug već duže u sukobu i kako je ranije pokrenuta brakorazvodna parnica da bi se okončala ta bračna agonija.

Uprkos tome što je razvod u toku, supružnici su nastavili da žive zajedno, ali nastavili da se svađaju.

Najgore od svega je što je nemilim scenama prisustvovala njihova devojčica.

- Svesni smo toga da je u šoku i njoj će ovo sve najteže pasti. Do ovakvog incidenta nije smelo doći i devojčica nije smela videti ovakve brutalne scene - kažu poznanici.

Mediji spekulišu da će odbrana raditi na tome da se potvrdi da je supruga izbola u samoobrani, što bi bio dovoljan alibi. Nije isključeno da će dete biti oduzeto supružnicima s obzirom na to da nije bilo zaštićeno od svađa koje su bile skoro svakodnevne i od krvavog napada koji je potresao grad Vićencu u Italiji.

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track