Najnovije vesti

NAJSLAĐI DŽENTLMEN NA SVETU: Ima šest godina i sam plaća večeru majci kad izađu u restoran
Foto: Printscreen Facebook

NAJSLAĐI DŽENTLMEN NA SVETU: Ima šest godina i sam plaća večeru majci kad izađu u restoran

Planeta
Jedan šestogodišnji dečak oduševio je korisnike interneta svojim džentlemenskim ponašanjem prema majci, mada je bilo i onih kojima se ova priča nije dopala.

Mali Lajl, sin američke rijaliti zvezde Nikol Polan, svakog meseca vodi majku u restoran na večeru koju plaća sam svojim džeparcem.Kada dođu u restoran, dečak se ponaša kao pravi džentlemen: otvora mami vrata, pridržava joj jaknu i privlači stolicu.

"Otvara mi vrata, privlači stolicu, prepričava mi šta je radio tokom dana i pita me šta sam za ja to vreme radila. Plaća račun džeparcem koji je zaradio obavljajući kućne poslove i ostavlja konobarima bakšiš", napisala je 22-godišnja ponosna majka na Fejsbuku.

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Posted by Nikkole Paulun on Friday, January 1, 2016

Nikol je navela da nije reč samo o lepom gestu, već i o vaspitnoj metodi:

"Ja ga na ovaj način učim da se prema ženama ponaša kao pravi džentlmen. Mnogi muškarci danas ne znaju kako da se ponašaju prema ženama i kako bi trebalo da izgleda zajednički izlazak. Srećna sam što moj Lajl neće biti jedan od njih", zaključila je Nikol.

Ipak, komentari na njen post, koji ima više od 2,8 miliona lajkova, nisu uvek pozitivni. Mnogima se nije dopalo što Nikol "primorava sina da troši novac koji je zaradio obavljajući kuće poslove da bi je izveo na večeru".

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...