(VIDEO) BRITANSKI MUSLIMANI ZAMALO LINČOVALI HRIŠĆANE: Napali ih zbog protesta protiv džihadizma
Foto: Printscreen Facebook

Širenje mržnje

(VIDEO) BRITANSKI MUSLIMANI ZAMALO LINČOVALI HRIŠĆANE: Napali ih zbog protesta protiv džihadizma

Planeta -
Pripadnici britanskog pokreta "Prvo Britanija" probali su da se prošetaju kroz izrazito muslimansku četvrt Buri park u Lutonu noseći nekoliko velikih krstova. Međutim, ubrzo ih je napala grupa muslimana, koji su im uzvikivali pogrdne reči i nasrtali na njih.

Grupa je ubrzo krenula da se povlači, a pobesneli muslimani su krenuli prema njima da ih isteraju iz kvarta. U čitavu priču se umešala i policija, ali pobesneli stanovnici Buri parka nastavili su da provociraju i napadaju "patroldžije".

Ova grupa je objavila i snimak čitave priče na svom portalu i Fejsbuku. Oni su objasnili da je ovaj deo Lutona naseljen "islamskim ekstremistima, ISIS fanaticima, propovedicima mržnje i teroristima".

VIDEO: BRITAIN FIRST CARRIES OUT CHRISTIAN PATROL IN ISLAMIST HOTSPOT BURY PARK, LUTONBury Park in Luton is an area...

Posted by Britain First on Saturday, January 23, 2016

"To je možda najgore okupljalište islamista u čitavoj državi. Kao odgovor na nedavno hapšenje podržavaoca ISIS-a (koji je iz Buri parka) u Britaniji je prvi put izašla "Hrišćanska patrola" i naišla na divljačko neprijateljstvo lokalnim muslimana", piše na njihovom profilu.

Oni tvrde da su napadnuti jajima i verbalno zlostavljani."Muslimani su tvrdili da su "preuzeli" Luton i Veliku Britaniju. To je budućnost Britanije", zaključili su u svom postu.

(E.P.K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track