(FOTO, VIDEO) OD MODELA DO SUPRUGE MILIJARDERA: Da li će naša Slovenka postati prva dama Amerike?
Foto: AP

Slovenački fotograf je otkrio

(FOTO, VIDEO) OD MODELA DO SUPRUGE MILIJARDERA: Da li će naša Slovenka postati prva dama Amerike?

Planeta -
Ukoliko supruga Donalda Trampa, Melanija Tramp postane prva dama, ona svoj ulazak u Belu kuću može da zahvali susretu iz 1987. godine kada su je prvi put angažovali kao modela.

Slovenački fotograf Stane Jerko ugledao ju je ispred zgrade kako čeka prijatelja.

"Bila je visoka i vitka, zbog čega sam joj predložio da dođe na probno slikanje" rekao je Jerko. Ove fotografije su pokrenule Melanijinu karijeru koja će je prvo odvesti u Milano gde će kasnije, u Njujorku 1998. godine. upoznati budućeg supruga Donalda Trampa.

Stanovnici malog grada Sevnica u jugoistočnoj Sloveniji, gde je Melanija odrasla tvrde da je njen otac prodavao auto-delove i da je njena majka radila u fabrici koja je šila dečiju odeću.

Melanija Tramp sa sinom, Foto: AP
Melanija Tramp sa sinom, Foto: AP

Međutim, iz Trampove kancelarije tvrde da ta priča nije tačna i da je Melanija sa pet godina počela da radi kao model i da joj je majka bila dizajnerka a otac menadžer u automobilskoj kompaniji.

Melanija se uopšte ne ističe u javnosti, bila je uz supruga kada je objavio da će se kandidovati, ali zato skoro uopšte ne dolazi na njegove skupove.

Melanija Tramp, Foto: Profimedia
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Melanija je 1992. godine bila Mis Slovenije kada je i počela da se bavi manekenstvom, nakon toga je čak i promenila ime u Melanija Knaus. U Sevnici se ne sećaju da su je videli poslednjih nekoliko godina.Fotograf koji ju je otkrio, Jerko, i dalje čuva Melanijine fotografije.

"Mislim da će biti veoma srećna ako joj suprug postane predsednik. Verujem da sam možda i ja zaslužan za njen uspeh" zaključio je Jerko.

(Huffington post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track