OVO UBISTVO ŠOKIRALO JE BRITANIJU: Tinejdžerke masakrirale ženu iz čistog hira
Foto: Printscreen Twitter

Strašno

OVO UBISTVO ŠOKIRALO JE BRITANIJU: Tinejdžerke masakrirale ženu iz čistog hira

Planeta -
Dve tinejdžerke proglašene su krivim za ubistvo Angele Vrighston (39) u svom domu.

Vrightsonova je pronađena mrtva sa više od 100 povreda, a devojke koje su je ubile imale su u vreme napada 13 i 14 godina. Napad se dogodio u decembru 2014. godine a tinejdžerke su koristile razne vrste oružja, pa čak i stočić za kafu i kompjuterski štampač kako bi napali nesrećnu ženu.

Osim toga, na u uvetu i genitalijama nesrećne žene pronađeni su komadi šljunka, peska, pepela i spaljenog papira. Vrighstonova je, inače, bila alkoholičarka a devojke su je posećivale kako bi joj kupile određene potrepštine. Na dana ubistva, ona ih je pustila u kuću da bi joj kupile neke stvari iz prodavnice. Iako su devojke navodno pile, a jedna čak uzela i lekove pre ubistva, sud je na osnovu dokaza odlučio da su krive.

U prilog tome ide i činjenica da je ubijena žena napadnuta na 12 različitih lokacija u svojoj sobi a mučenje je trajalo čak 5 sati. Kao oružje, tinejdžerke su koristile štap sa zavrtnjima, televizor, lopatu, ukrase, ram za sliku i čajnik.Kada je pronašao njen stanodavac sledećeg jutra, žrtva je imala više od 103 povrede, uključujući 80 na licu.Dok su bile u kući, mlađa devojka je obavila telefonski poziv preko Fejsbuka prijatelju koji je policiji ispričao da je čuo kako starijoj devojci viče šta da radi: "Hajde. Razbij joj glavu. J...o je ubij", rekla je ona dok se druga smejala u pozadini.

Sud je čuo da su optužene napravile "tajm-aut" oko 11 sati uveče, pa su otišle da vide prijatelja, koji ih je pitao zašto su prekrivene krvlju. Rekle su mu da su pale i onda uključile glasnu muziku. Devojke su se zatim vratile na mesto zločina oko 2 ujutru i ostale još dva sata pre nego što je pozvana policija da ih vrati kući.

Žrtvu su ostavili nagu od struka naniže na kauču a policajac koji ih je "pokupio" rekao je da su bile dobro raspoložene i da su se šalile. One su ranije objavljivale na društvenim mrežama fotografije sa žrtvom, na kojima se videlo i da piju alkoholna pića.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track