(VIDEO) UŽAS U NEMAČKOJ, OTKRIVEN ŽENSKI FRICL: Držala odraslu ćerku zarobljenu u stanu
Foto: Printscreen Twitter

Strašno

(VIDEO) UŽAS U NEMAČKOJ, OTKRIVEN ŽENSKI FRICL: Držala odraslu ćerku zarobljenu u stanu

Planeta -

Nemačka policija je oslobodila 26-godišnjakinju s intelektualnim poteškoćama za koju se verovalo da je majka godinama držala zatočenu u stanu, prenosi AFP.

Mlada žena je prilikom oslobađanja zatečena u "lošem fizičkom stanju", najverovatnije zbog zanemarivanja, a stan u kojem je pronađena bio je prepun smeća. Devojka je pronađena u gradu Rozenhajmu, rekao je portparol policije i dodao da je devojka trenutno na psihijatrijskom lečenju.

Policija je ženu pronašla slučajno tokom izvršavanja prisilnog iseljenja. Kada su hteli da uđu u stan, 54-godišnja stanarka, za koju se veruje da je majka mlade žene, bacila se s drugog sprata u prostor između stepenica koje spajaju spratove zgrade, pokušavši samoubistvo.

Žena je zbog pada pretrpela teške povrede i odneta je u bolnicu. Tek kad su ušli u stan policajci su otkrili zatvorena vrata iza kojih je bila zatvorena mlada žena.

"Verujemo da je ona ćerka stanarke. Njeno loše fizičko stanje sugeriše da je u tom prostoru držana duže vreme, možda čak i godinama", rekao je predstavnik policije Stefan Sontag za lokalni portal rosenheim24.de.

Neidentifikovani komšija koji je živeo u stanu odmah pored stana u kojem je intervenisala policija i poznaje stanarku za koju se sumnja da je zatvorila vlastitu ćerku tvrdi da živi na tom mestu od 2003. godine a da nikada nije video mladu ženu koju je policija oslobodila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track