(VIDEO) MIGRANTI GRCIMA NE DAJU DA SE KREĆU: Blokiraju puteve i određuju ko sme da prođe
Foto: Printscreen Youtube

Protesti izbeglica

(VIDEO) MIGRANTI GRCIMA NE DAJU DA SE KREĆU: Blokiraju puteve i određuju ko sme da prođe

Planeta -

Na internetu se pojavio video na kojem se opisuje kako su “izbeglice” zauzele put kako bi protestovale jer ih ne puštaju preko preko granice.

“Svaki put kada kamion treba da prođe preko granice, oni ga zaustave”, navodi novinar, nakon čega slede inspekcije papira isporuke kamiona od strane imigranata.

Drugog vozača kamiona je onda bradati imigrant ispitivao o mestu isporuke. Kad im je vozač rekao da ide u Švedsku da dostavi plodove, oni su odgovorili “ne”.

Vozač je čak pokazivao svoje identifikacione papire jednom od migranata “dokazujući da je grčki građanin”. Vozač kamiona na kraju je napustio granicu i pokušao da pronađe drugi put.Ubrzo nakon toga, levičarski “volonteri” stižu s hranom da bi podržali nezakonite radnje migranata, koji su držali put zatvorenim.

Na pitanje o svojoj zemlji porekla, grčki volonteri odbijaju da odgovore, a jedan od njih je upitao: “Zašto želiš da znaš iz koje smo mi zemlje … zašto je to važno?”

“Evo zašto je to važno: aktivno podržavate kriminalne aktivnosti i invaziju vojske. Oni očigledno znaju, i to je razlog zašto odbijaju da se identifikuju”, piše Kris Menahan.

“Možemo biti sigurni da migranti rade za Otvoreno društvo Džordža Soroša ili jednu od njegovih mnogobrojnih srodnih podružnica. Ako se ti okupatorine izbace i ne okrene politika, Evropa je gotova!”

Najšokantniji aspekt videa je da su Grci rado pristali da pokažu svoje dokumente ilegalnim migranatima koji nisu ni državljani te zemlje.Kako Evropa počinje da steže granične kontrole talasa izbeglica njihov priliv polako jenjava, ali su protesti postali sve više nasilni.

(NSP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track