Kidnapovane preživele tri dana bez hrane i vode!

Prošle kroz pakao

Kidnapovane preživele tri dana bez hrane i vode!

Planeta -
Adam Mejs ubio i zakopao prijateljicu Džoan Bejn i jednu od njene tri ćerke, a Aleksandriju i Kilijan kidnapovao, ubeđen da je njihov otac

GMISISIPI - Kraj potrage.Sestre Aleksandrija (12) i Kilijan Bejn (8) preživele su dvonedeljni pakao nakon što im je otmičar ubio majku i sestru, a njih dve držao u zatočeništvu, ubeđen da su one njegova deca. Policija je tragala za otetim sestrama dve nedelje i polako je gubila nadu da će ih naći žive, a onda su ih pronašli u obližnjoj šumi, u kojoj je otmičar Adam Mejs (35) i izvršio samoubistvo. Devojčice su ispričale da tokom poslednja tri dana nisu ništa jele ni pile, ali su potpuno zdrave.Otmičar se ubioPolicija ih je pronašla iza crkve u Tenesiju i sve troje ležali su licem okrenutim nadole. Kad je Adamu policija naredila da se preda, on je klekao, potegao pištolj i ispalio smrtonosni metak sebi u glavu. Nakon toga devojčice su krenule prema policajcima, koji su izjavili da su „relativno mirne i s velikim olakšanjem došle do njih“, a starija je rekla mlađoj: „Sad možemo da idemo kući.“Supruga saučesnikAleksandrija i Kilijan su živele s majkom Džoan (31) i sestrom Endrijen (14), koje je Adam ubio i zakopao u dvorištu njihove kuće, za šta je policija optužila i njegovu suprugu Terezu, koja je učestvovala u čitavoj drami, ali nije bila u bekstvu. FBI je uhapsio i Adamovu majku Meri, koja je optužena kao saučesnik u otmici. Adam i Meri su ubeđeni da su sestre Bejn njegova deca i da moraju da budu s njim.

Majs se predstavljao kao otacAdam Majs je bio kućni prijatelj porodice Bejn, provodio je dosta vremena s njima i u jednom trenutku se čak predstavljao kao otac devojčica. Stručnjaci veruje da „čak i najgori zločinci ljude dele na one koje vole, one koje ne vole, i one do kojih im nije stalo“, pa je to verovatno razlog zašto ih nije ubio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track