NOVO OTKRIĆE O MUHAMEDU BULELU: Monstrum iz Nice bio gej!

Terorista

NOVO OTKRIĆE O MUHAMEDU BULELU: Monstrum iz Nice bio gej!

Planeta -

Ispitivanje pokazalo da je terorista koristio društvene mreže za traženje seksualnih partnera oba pola. Bio u vezi s parom iz Albanije, pa su njih dvoje uhapšeni

NICA - Muhamed Bulel (31), monstrum koji je kamionom usmrtio 85, a povredio više od 200 osoba na šetalištu u Nici za Dan Bastilje, bio je biseksualac i koristio je društvene mreže da pronađe seksualne partnere oba pola.Detalji o životu Francuza poreklom iz Tunisa izašli su u javnost nakon analize sadržine njegovog mobilnog telefona.Obožavao selfijeIako je odskora bio zatrovan radikalnom islamskom ideologijom, Bulel je imao seksualne odnose s muškarcima, pio je alkohol i drogirao se. Bulel, otac troje dece, koga je žena ostavila zbog nasilja, vodio je vrlo buran život.Njegov mobilni policija je pronašla u kabini kamiona smrti. Na analizi pronađenih podataka angažovano je čak 200 policajaca. Ovi podaci su, ispostavilo se, vredniji za istragu nego podaci koji su prikupljeni od šestoro uhapšenih koji su bili u kontaktu sa ubicom. Među njima je i jedan par iz Albanije, za koji policija veruje da je Bulelu obezbedio pištolj iz kog je pucao na policiju.- Ubica je obožavao da šalje selfije. Često je posećivao salsa barove i pokazivao je fotografije egzekucija. Vodio je buran seksualni život i često je menjao partnere, bilo da su muškarci ili žene - objavila je TV stanica BFM, pozivajući se na izvore bliske istrazi.Policija je utvrdila da je Bulel porodici u Tunis poslao selfi iz kamiona neposredno pre nego što je stigao na glavno šetalište, gde je izvršio masakr nad nedužnim civilima koji su se okupili da uživaju u vatrometu za praznik.Poslednju poruku preko mobilnog ubica je poslao u 22.27, neposredno pre nego što je pregazio prvu žrtvu.Hteo da se ubije?- U pitanju je muškarac koji je često razmenjivao poruke s Bulelom - rekao je izvor blizak istrazi.Prema jednoj teoriji koju policija istražuje, Bulel je želeo da izvrši samoubistvo i inscenirao je svoju smrt da izgleda kao teroristički napad. To tvrdi Ramzi Arifa (22), blizak sa ubicom.

Skandal na plažiPREMIJER IZVIŽDANPremijer Manuel Vals dvaput je juče izviždan u Nici, pre i posle odavanja pošte žrtvama poginulim na šetalištu u tom gradu. Okupljeni su uzvikivali „Ubice!“ i „Ostavka!“ dok su Vals i dvojica ministara francuske vlade odlazili s lokacije na promenadi. Francuska javnost je veoma potresena tim napadom, a mnogi su optužili vladu da nije učinila dovoljno da bi sprečila treći veliki teroristički napad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track