SILOVALI SU ME 43.200 PUTA: Užasavajuća ispovest devojke koja je sa 12 godina prodata u belo roblje
Foto: Printscreen YT

Preživela agoniju

SILOVALI SU ME 43.200 PUTA: Užasavajuća ispovest devojke koja je sa 12 godina prodata u belo roblje

Planeta -

Karla Jasinto je ispričala kroz kakav je horor prošla kada je postala žrtva trgovine ljudima, zbog čega je danas postala borac protiv te beskrupulozne industrije

Karla Jasinto je proživela pravu agoniju kada se našla u rukama meksičke unosne industrije trgovine ljudima. Nju je kada je imala samo 12 godina obmanuo trgovac ljudima. Budući da je živela u disfunkcionalnoj porodici uspeo je da je privuče poklonima, novcem i brzim automobilima.

Jasinto je bila očarana 22-godišnjim trgovcem i uskoro je napustila dom kako bi živela s njim u Tenansingou. Taj grad je poznat kao glavno središte trgovanja ljudima i mesto gde se žrtve odvode pre nego što ih nateraju na prostituciju.

Tamo su živeli tri meseca pre nego što je odveo u Gvadalaharu gde je morala da radi kao prostitutka.

"Moja smena je počinjala u 10 ujutro, a završavala u ponoć", ispričala je Jasinto.

Mušterije su bile okrutne i u nijednom trenutku nisu marile za njeno stanje.

"Neki muškarci su se smejali jer sam plakala. Zatvarala sam oči kako ne bih videla šta mi rade i ne bih ništa osetila", priča ona.

Jasinto se prisetila kako je njen trgovac poludeo kada je vidio da joj je mušterija ostavila ljubavne ugrize po vratu.

"Tukao me lancem po celom telu. Udarao me šakama i nogama, vukao za kosu, pljuvao mi u lice i spalio gvožđem", nastavila je.

Ispričala je da su ju spasili tokom policijske operacije spasavanja koja se pretvorila u horor. Naime, policajci su Karlu i devojke koje su bile s njom, od kojih su neke imale 10 godina počeli da snimaju i slikaju u kompromitujućim pozama.

Izbavljena je 2013. u Meksiko Sitiju. Jasinto je morala da spava s najmanje 30 muškaraca na dan u četiri godine. Stoga je došla do šokantne procene da su ju silovali oko 43.200 puta.

Prema Međunarodnoj organizaciji za migracije, oko 20.000 hiljada ljudi u Meksiku svake godine postane žrtva trgovine ljudima, a pet od 10 najtraženijih trgovaca na američkoj listi potiče iz Tenansingoa u kome živi 11.000 ljudi.

Studija univerziteta Tlakskala iz 2010. godine došla je do šokantnih otkrića da jedno od petoro dece u tom gradu želi da bude makro. U isto vreme, dve trećine njih ima barem jednog rođaka ili prijatelja koji radi kao makro ili trgovac.

Jasinto, sada 23-godišnjakinja, zagovornica je borbe protiv trgovine ljudi. Njenu priču je potvrdila organizacija Ujedinjeni protiv trgovine ljudima i službenici skloništa u kojem je živela nakon što su je spasili.

Emotivna ispovest Karle Jasinto je poslužila kao osnova za Meganin zakon. Prema njemu, američke vlasti moraju da informišu javnost o registrovanim seksualnim prestupnicima.

Inače, Karlu je u međuvremenu magazin Forbs proglasio za jednu od pet najmoćnijih osoba u Meksiku.

(Express.hr/EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track