UBIJENE DOK SU TRČALE: Vanesu i Karinu stigla slična sudbina kao Jelenu Marjanović
Foto: Printscreen YT

Masovni ubica u Njujorku

UBIJENE DOK SU TRČALE: Vanesu i Karinu stigla slična sudbina kao Jelenu Marjanović

Planeta -

U roku od nedelju dana u Njujorku su ubijene dve mlade, uspešne i atraktivne devojke i obe dok su džogirale, zbog čega policija sumnja da se radi o serijskom ubici.

Karina Vetrano (30), radila je kao logoped, ubijena je u Kvinsu u Njujorku 2. avgusta dok je džogirala.

Ona je uglavnom džogirala sa svojim ocem, vatrogascem u penziji, ali je tog kobnog dana on ostao kod kuće zbog bolova.

Njen otac je zajedno sa policijom pronašao telo sirote devojke. Istragom je utvrđeno da je Karina zadavljena i najverovatnije silovana, ali policija nije želela da objavi detalje ubistva.

Policijskom istagom nije otkriven niko ko bi mogao da bude osumnjičen za ovo monstruozno ubistvo, a njeni prijatelji su ispričali da nisu obavešteni o tome da joj je iko pretio da bi joj naudio. Na telu devojke nađen DNK nepoznate osobe.

Nekoliko dana kasnije ubijena je Vanesa Markot (27) koja je bila menadžerka kompanije Gugl. Ona je ubijena u Masačusetsu gde je bila u poseti majci. Otišla je da džogira, a nekoliko sati kasnije njeno telo je nađeno u šumi sa vidljivim opekotinama po glavi, rukama i nogama. I za nju se pretpostavlja da je silovana, ali uzrok smrti će tek biti utvrđen nakon autopsije.

Obe mlade žene su imale uspešne karijere,a mnogi su primetili da su devojke slično i izgeldale. Često su objavljivale fotografije na Instagramu.

Iako je policija rekla da za sada nema dokaza da se radi o istom ubici, ipak ne odbacuje mogućnost da su ubistva povezana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track