SEKSI I OPASNE: Ovo su najlepše žene kriminalci, među njima je i nekoliko Bosanki
Foto: Faceboo

Lepotice sa poternica

SEKSI I OPASNE: Ovo su najlepše žene kriminalci, među njima je i nekoliko Bosanki

Planeta -

Bivša Plejbojeva zečica i misica BiH Slobodanka Boba Tošić, koja se od pre nekoliko dana nalazi na Interpolovoj crvenoj listi begunaca, jedna je od najatraktivnijih svetskih kriminalki, ali, sudeći prema listi poternica Interpola, Europola i drugih agencija, u veoma jakoj konkurenciji.

Na poternicama je sve više lepotica, i to s debelim dosjeima kojih se ne bi postideli ni mafijaški šefovi.

Sudeći prema fotografijama na internetu, uz Tošić, najizazovnija žena s Interpolove liste bila je Endži Vu Ha (Angie), DJ iz Las Vegasa. Možda bi klubovi još uživali u njenim veselim ritmovima da nije pokušala da svoju sedmogodišnju devojčicu, bez znanja i dozvole drugog roditelja kada je izgubila starateljstvo nad njom, da odvede u Kinu.

Završila je iza rešetaka po nalogu Interpola, a bivši muž, koji ju je prijavio, da apsurd bude veći, uopšte nije želeo devojčicu pri rođenju.

Još jedna atraktivna Bosanka je na Interpolovoj listi, Šejla Kajtezović, austrijska državljanka poreklom iz Bihaća, koja je neovlašćeno proizvodila i prometovala opojnim drogama.

Marina Sesilija Ketunen (Cecilia Kettunen) ove godine neće u rodnu Finsku na odmor. Razlog: pronevera veće količine novca. Finska je traži, a Marina bi mogla na odmor van Evrope kako bi pobeglala Europolu. Ova plavuša nalazi se među 50 najtraženijih kriminalaca po listi Europola.

Azerbejdžanka Mamdova Sorat, jedno od najlepših lica s Interpolove poternice, tereti se za trgovinu ljudima, podsticanje na prostituciju i učešće u njoj.

Krivotvorenje administrativnih dokumenata, trgovina ljudima, ubistvo i nanošenje teških povreda doveli su Efi Irodotu na Europolove žute poternice. Tridesetogodišnjakinja poreklom s Kipra traži se od 2007. godine.

Trgovina ljudima

Trejsi Šenon Nesl (Tracy Shannon Nessl) ne biste želeli da se sretnete s njom u mračnoj ulici. Poznata je po sivim očima i plavoj kosi, ali na Interpolovoj poternici poznatija je po ubistvu.

Bautista Ramona Belen parira plavokosim lepoticama na listama širom sveta, ali i na Interpolovoj. Tražena je zbog ubistva.

Najseksi kriminalka ima samo 21 godinu

Prema navodima svetskih medija, najseksi kriminalka sveta je Stefani Bodoan (Stephanie Beaudoin). Ima samo 21 godinu, prema nekim informacijama, i ona se nalazila na Interpolovoj listi. Njen dosije težak je čak 114 prekršaja za pljačku i posedovanje oružja, a umešana je u čak 42 provale. Stefani je medicinska sestra.

Iako nije na Interpolovoj poternici, kriminalka Gloribel Sorano veliki je problem za policiju Bronksa. Kada je svoju koleginicu pretukla pajserom i pobegla, policija se dala u potragu za njom. To je nije uplašilo pa je tokom potere profile na društvenim mrežama redovno osvežavala selfijima i slikama hrane koju je konzumirala.

(Avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track