Devojčica iz ropstva: Užarenim nožem su mi pržili lice

Nemica Klara priča o svom ropstvu

Devojčica iz ropstva: Užarenim nožem su mi pržili lice

Planeta -
Jednom prilikom držali su me sedam dana bez hrane, pa sam iz kuće ukrala komad hleba i malo mesa i sakrila se u šumu da jedem. Međutim, Milenko je to otkrio, pa su me surovo mučili

TUZLA - Surovo!

Nemica Klara, koja je posle deset godina oslobođena iz ropstva kod Slavojke i Milenka Marinkovića u Gojčinu, selu kod Kalesije, policiji je otkrila nove detalje života u zatočeništvu. Ona je navela da su je najviše mučili Milenkova ćerka Monika i sin njegovog brata Zorana, Darko.

- Jednom prilikom držali su me sedam dana bez hrane, pa sam iz kuće ukrala komad hleba i malo mesa i sakrila se u šumu da jedem. Međutim, Milenko je to otkrio, pa su me surovo mučili. On i Monika su me držali dok me je Darko udarao i nožem, zagrejanim upaljačem, pržio po ruci i licu - ispričala je sirota devojka i dodala da joj je najteže bilo to što nije imala da jede.Prema njenim rečima, kad je pokušala da pobegne u policiju, Milenko ju je našao i pretukao.

- Majka mi nije verovala i nikad mi nije davala novac, nego je Milenku ostavljala pare, pošto je on brinuo o meni. Kada sam joj rekla da ne dobijam hranu, da sam gladna, ona ništa nije uradila - kazala je Klara, koja želi da se vrati u Nemačku da bi započela normalan život.

Pored uhapšenih Marinkovića i Klarine majke Kristine, preispituje se i uloga lokalne policije, koja je, prema tvrdnjama meštana, dugo znala za zločin u zaseoku Karavlasi, ali je tek 17. maja spasla devojčicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track