UBIO ŽENU DA BI MOGAO DA JURI PROSTITUTKE: Otišao na Tajland zbog pića i seks zabave
Foto: Profimedia

Brutalno

UBIO ŽENU DA BI MOGAO DA JURI PROSTITUTKE: Otišao na Tajland zbog pića i seks zabave

Planeta -

Stručnjak za kompjutere ubio je svoju suprugu, a zatim isekao njeno telo na komade, jer mu je stajala na putu "uzbudljivog" seks odmora na Tajlandu.

Horst Koenig (53) priznao je nemačkom sudu da je ubio svoju ženu Grejs (37) i očistio svoj bankovni račun da bi mogao da uživa u "alkoholu i prostitutkama" tokom odmora na Tajlandu."Imao sam napravljene ček liste, sve sam smislio", izjavio je on sudijama

On je 19. novembra 2015. zakupio skladište u Augsburgu, gde je instalirao kompjuter kako bi istražio na koji način ubiti čoveka jednim udarcem u glavu.Kada je računar je kasnije pronađen od strane policije pronašli su i druge pretrage tipa "kako da se spreči propadanje leša" i posete sajtovima anatomije.

On je nekoliko dana kasnije kupio čekić i lepljivu traku. Dva dana kasnije, dok je spavala u krevetu, on ju je udario u slepoočnicu, a potom stavio plastičnu kesu preko glave, da bi nakon toga umrla od gušenja.Sledećeg dana, kupio je industrijske vreće za otpad i penu za zaptivanje prozora. Onda je organizovao sa lokalnim turističkim agentima put za Tajland, spakovao kofere i isekao njeno telo na osam delova napunivši plastične kese.

Dan posle, vratio se u svom tajnom kompjuter u skladištu i pretraživao šta da radi "kada telo počne da smrdi?"Pošto je našao odgovor vratio se kući i napunio sve delove tela sa građevinskom penom i odvezao ga u skladište.Pre nego što je odleteo na Tajland, otkucao je mejlove prijateljima i članovima suprugine porodice rekavši da ga je ostavila i vratila na Filipe, "ali da će je opet osvojiti".

U Pataji se sastao sa ženom sa kojom je ćaskao na mrežama a sudiji je rekao da mu je ona obećaval uzbidljive stvari koje je želeo da proba sa njom.

Ostao je u zemlji tri nedelje, ali je uhapšen po povratku. Tužilac je rekao na sudu da su pronađena slika mlade azijske devojke sa njim. Koenig se pred sudom pravdao da je to bila devojka sa kojom je četova na mreži, a koja ga je izvadila iz "sumorne svakodnevnice"."Moja supruga sve više je živela sa svojim mobilnim telefonom do te mere da je jednom izgoreo lonac na šporetu".

On je tvrdio da je želeo da se ubije na Tajlandu, ali nije imao hrabrosti da nastavi sa svojim planom.

(Daily mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja