ZAPOSLENA U AZILANTSKOM CENTRU SEKSUALNO KORISTILA DECU: Nadležni je snimili kamerom na delu
Foto: Profimedia

Pedofilija

ZAPOSLENA U AZILANTSKOM CENTRU SEKSUALNO KORISTILA DECU: Nadležni je snimili kamerom na delu

Planeta -

Danski mediji otkrili su užasne detalje o seks skandalu u azilantskom centru za problematičnu decu.

Polne radnje su zabeležene kamerom i fotografisane, a najmanje troje zvaničnika navodno je znalo mesecima šta se dešava, objavio je danski Radio 24siv.

Stanica je izvestila da je žena zaposlena u Brnsenter Tulebol imala oralni seks sa najmanje jednim maloletnim tražiocem azila, kao i seksualni odnos sa drugim momkom.

Radio je od policije dobio izveštaj o tvrdnjama lokalne opština Langeland o čitavoj stvari koji je dostavljen policiji u junu. U pismu opštine se navode sumnje da jedan ženski radnik u centru ima seks sa najmanje trojicom dečaka.

Dokumenti koje je dobila radio stanica pokazali su da su najmanje troje visoko postavljenih opštinskih radnika bili svesni situacije sredinom juna.

Gradonačelnik Langelanda Bjarn Nilsen navodno nije znao ništa o tvrdnjama da postoje seksualni napadi, rekavši da će razgovarati sa drugim opštinskim liderima da sazna ko je bio upoznat sa događajima i kada.

Danski imigracione vlasti već su najavili da će zatvoriti centar usled brojnih incidenata. Prošlog meseca, naprimer, tamo se dogodila masovna tuča. U avgustu, pet tinejdžera koji su pobegli iz centra, optuženi su za seksualne napade.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track