PUTIN USPEO ONO ŠTO NIKO NIJE: Okupio Bregu i Kusturicu na istom mestu!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Koncert u Kremlju

PUTIN USPEO ONO ŠTO NIKO NIJE: Okupio Bregu i Kusturicu na istom mestu!

Planeta -

Muzičar i kompozitor Goran Bregović obećao je da će na "Balkanskom koncertu" u Kremlju u subotu svirati ne samo stare hitove već i pesme sa novog albuma "Tri pisma iz Sarajeva".

Bregović će, kako navode Ria Novosti, nastupiti sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane, a na koncertu će nastupiti i slavni reditelj Emir Kusturica sa "Nou Smouking Orkestra".

"Nadam se da ćemo se Kusturica i ja zabaviti na koncertu. Garantujem dobru zabavu. Sa mojim orkestrom sviraću neke stare dobro poznate pesme ali i nove sa albuma "Tri pisma iz Sarajeva" koji izlazi u februaru", rekao je Bregović na konferenciji za novinare.

Srpskom reditelju Emiru Kusturici danas je u Rusiji uručen Orden prijateljstva za doprinos učvršćivanju prijateljstva naroda, za popularizaciju ruskog jezika i kulture u inostranstvu.

Orden je Kusturici uručio predsednik Rusije Vladimir Putin, na svečanosti povodom Dana nacionalnog jedinstva, a proslavljeni reditelj je tom prilikom istakao da je to za njega velika nagrada jer smatra da Putin unosi ravnotežu u svetsku politiku.

(EPK/Ria Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track