EKSKLUZIVNO KURIR U RODNOM MESTU PRVE DAME SAD: Čuvala sam malu Melaniju
Foto: Zorana Jevtić

Kurir u Sevnici, rodnom gradu prve dame Amerike

EKSKLUZIVNO KURIR U RODNOM MESTU PRVE DAME SAD: Čuvala sam malu Melaniju

Planeta -

Bila je mirno, vaspitano dete, koje se lepo igralo s decom u parku, kaže za Kurir baka Marta, komšinica iz zgrade u kojoj je odrasla Knavsova

SEVNICA - Iako su svi svetski mediji preneli informaciju da je Melanija Tramp, supruga novog predsednika SAD Donalda Trampa, odrasla u porodičnoj kući u delu Sevnice koji meštani zovu Beverli Hils, istina je drugačija.

Prva dama SAD je sa sestrom, majkom Amalijom i ocem Viktorom do 13. godine živela u trosobnom stanu na trećem spratu zgrade preko puta Doma zdravlja, u Ulici heroja Maroka. To je ekipi Kurira potvrdila i komšinica Marta, koja se i danas seća kako se Melanija Knavs igrala s vršnjacima u parkiću nedaleko od stana.

Sve pod kamerama... Porodična kuća Knavsovih
Sve pod kamerama... Porodična kuća Knavsovih

Prvi stan- Melanija je od rođenja živela u ovoj zgradi sa sestrom i roditeljima. Kuću je njen otac sagradio tek kad je napunila 13 godina. Ja sam je čuvala dok su joj roditelji radili. Bila je mirno, vaspitano dete, koje se lepo igralo s decom u parku. Nikad nije pravila probleme. I danas se sećam kako je trčkala oko zgrade, a evo danas sam doživela da baš ona bude prva dama SAD. Ko bi rekao - kaže komšinica koja se predstavila samo kao baka Marta.

Prvi na svetu... Donald i Melanija Tramp
Prvi na svetu... Donald i Melanija Tramp

Kako kaže, majka manekenke radila je u fabrici za izradu dečje garderobe.- Otac je radio u salonu automobila. Bili su vredni ljudi i uspeli su da sagrade kuću u naselju Ribniki. Međutim, Melanija je u njoj živela nekoliko godina - priča baka Marta.Bela kućaLepa bela kuća nalazi se tik uz Savu. Ograđena je lancem i pokrivena video-nadzorom, a katanac na poštanskom sandučetu, proizvedenom u Americi, govori da tu trenutno nema nikoga. O njoj brigu vodi Melanijina tetka Ida Uljčik. Ona nam je otvorila vrata, tek toliko koliko je lanac na vratima dozvoljavao.- Molim vas da razumete što ne mogu da govorim za medije. O Melaniji ništa ne mogu da pričam - rekla je uplašeno i zatvorila vrata.

Ovde je odrastala... Zgrada u kojoj je živela Melanija
Ovde je odrastala... Zgrada u kojoj je živela Melanija

Dizajnerka odmalenaI KAO DEVOJČICA JE IMALA HARIZMUMelanija Tramp završila je Osnovnu školu „Sava Kladinka“. Njena drugarica iz razreda Mirjana Jelančić danas je direktorka.- Ona se nikad nije naročito isticala u zajednici. Za nju me vezuju samo lepe uspomene. Od malena je pokazivala talenat za kreiranje odeće, bila je veoma inovativna. Sama je dodavala neke detalje svojoj garderobi i umela je to da nosi. Nije bila naročito otvorena, ali je imala harizmu oko koje smo se mi okupljali - ispričala je Jelančićeva.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track