(VIDEO) BAKICA (80) DOBILA 50 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI: Ja sam za ovo prestara, šta će mi sad novac
Foto: Printscreen YT

Mnogi bi da su na njenom mestu, a ona nije oduševljena

(VIDEO) BAKICA (80) DOBILA 50 MILIONA DOLARA NA LUTRIJI: Ja sam za ovo prestara, šta će mi sad novac

Planeta -

Kad je 80-godišnja Lois Olsen pre nekoliko dana saznala da je na lutriji osvojila 50 miliona dolara, ostala je zaprepašćena i nije znala šta bi učinila s tolikim novcem, piše Gardian.

"Novac će puno pomoći mojoj porodici, ali meni ne treba, ja sam za to prestara. Volela bih da sam dobila na lotu pre 20 ili 30 godina", rekla je Lois koja je već prabaka.

Za veliki dobitak saznala je kada je bila u kupovini u svom kvartovskom supermarketu. Nakratko je zastala kako bi proverila da li je njena srećka dobitna. Očekivala je dobitak od 15 dolara, ali automat je pokazivao da je Lois osvojila 50 miliona! Tada je rekla službenici na šalteru kako misli da s automatom nešto nije u redu. Devojka joj je priskočila u pomoć.

"Ne, automat nije pokvaren, osvojili ste 50 miliona dolara", rekla je radnica.

"Počela sam se da se tresem kad sam saznala da sam dobila na lutriji. Nisam ništa mogla da kažem. Uzela sam svoje namirnice i otišla iz prodavnice", rekla je šokirana Lois.

Dobre vesti brzo su se proširile pa je Lois morala da izbegava medije koji su ubrzo počeli da je opsedaju. Nema puno planova za trošenje osvojenog novca, osim što će njime pomoći svojoj porodici: troje dece, devetoro unučadi i osmoro praunučadi.

Za nju novac dolazi prekasno da bi joj nešto značio.

"Muzla sam krave rukama ni sama ne znam koliko godina. Tek smo onda dobili aparat za mužu. Imali smo svinje, kokoške, ćurke… Bilo je puno teškog posla", ispričala je Lois o svom životu.

NAJSREĆNIJI ČOVEK: Australijanac na lutriji osvojio hotel vredan više miliona, kuću i 5 automobila

Za sebe želi samo nov automobil

Kad su ju novinari upitali što će sebi kupiti od osvojenog novca, rekla je da bi mogla konačno da zameni svoj 11 godina star auto.

"Mislim da ću kupiti džip terenac, malo viši auto od ovog kojeg sada imam kako bih mogla lakše da u njega uđem i izađem. To će biti velika kupovina", rekla je i dodala da se, osim novog automobila, za nju neće ništa promeniti.

"Novac mi ne znači ništa. Preživjela sam teška vremena. Sada mi možda više neće biti teško", uz smeh je ispričala ova Kanađanka.

(gardian/ Net.hr)

DOBIO NA LUTRIJI: Jedan Italijan je od danas bogatiji za 163 miliona evra!

SVI ČEKAJU DA SE JAVI SREĆAN DOBITNIK: Nemac osvojio 84,8 miliona evra na lutriji!

NAJSREĆNIJI ČOVEK NA SVETU: Amerikanac dva puta za godinu dana osvojio lutriju, sada je milioner

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja