BEBU POJELI PACOVI JER JE MAJKA OTIŠLA NA ŽURKU: Ostavila devojčicu od tri meseca samu čitavu noć
Foto: AP 9 12 2016

Užas

BEBU POJELI PACOVI JER JE MAJKA OTIŠLA NA ŽURKU: Ostavila devojčicu od tri meseca samu čitavu noć

Planeta -

Nemarna majka iz Johanesburga u Južnoj Africi završila je u zatvoru nakon što su njenu ćerkicu od samo tri meseca pojeli pacovi.

Malenu su izgrizli dok je ležala na krevetu, a majka je ostavila samu čitavu noć i otišla je da se zabavlja i opija. Jedino što nikome nije jasno je zašto je sa sobom uzela sina Lakija, brata blizanca tragično preminule devojčice.

"Beba je sigurno umrla bolnom smrću. Nedostajali su joj jezik, oči i prsti, sve su pojeli. I ostatak tela bio je prekriven ugrizima. Ova žena mora trunuti u zatvoru", rekla je komšinica.

"Ona ne zaslužuje da bude majka", dodala je. Komšije dodaju da su deca prošle nedelje bila u bolnici, ali ne znaju zašto. Dodaju da majka najviše voli da se opija okolo i da je novorođenčad i pre ostavljala same, ali ovo je prvi put da je ostavila samo jedno dete samo kod kuće.

"Vratila se rano ujutru s novim dečkom i morali su da provale u kuću jer je izgubila ključeve. Kad su ušli našli su mrtvu bebu. Tvrdili su da je malena opečena", ispričala je komšinica.

Dečak je završio kod svog oca i njegove nove devojke koji su potvrdili da je majka često bila pijana i zaključavala decu kod kuće kad je išla napolje.

"Kad je stigao kod nas Laki je izgledao kao da nije jeo danima, ali sad je dobro", rekla je očeva devojka, a prenosi Dejli Mejl.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track