Gledali uživo kako tinejdžer umire
Foto: Daili Mail

Gledali uživo kako tinejdžer umire

Planeta -
Trevor Džordž (19) pozirao sa pištoljem i slučajno se upucao u glavu

Tinejdžer Trevor Džordž (19) iz države Nebraska (SAD) pozirao je sa pištoljem tokom on lajn razgovora u jednoj pričaonici.

Nakon tromesečne istrage, policija je utvrdila da ovaj stravični događaj nije bio nameran. Tinejdžer nije izvršio samoubistvo, već je pištolj slučajno opalio i usmrtio ga.Svedoci ove nesreće na Internetu nisu znali kako je tinejdžerovo pravo ime, niti gde stanuje, tako da je hitnoj pomoći bilo veoma teško da odmah reaguje.- Razgovarao sam sa njim bukvalno sekunde pre tragičnog događaja, rekao je jedan od svedoka, prenosi Dejli mejl.

Čak i da su znali kako mu je ime, nisu znali gde da pošalju pomoć- izjavio je policajac David Stukenholc i dodao da su neki svedoci, koje je policija kontaktirala, žive u Australiji, Kanadi, Holandiji i drugim državama SAD.

Smrtni slučaj prijavio je čovek iz Floride, koji je znao o kome je reč i koji je u trenutku nesreće bio uključen u čet sobu.Ispričao je policiji da se ujutru prijavio na čet i video da ljudi razgovaraju o tragičnom slučaju.Džordžovi roditelji bili su u kući, ali nisu čuli pucanj. Takođe, nisu ni znali da im je sin mrtav sve dok policija nije došla da proveri prijavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track