(VIDEO) NA POSAO IZ SNOVA JAVILO SE ČAK 20.000 LJUDI: Bračni par traži dadilju za put oko sveta
Foto: Printscreen Youtube

Nisu se nadali

(VIDEO) NA POSAO IZ SNOVA JAVILO SE ČAK 20.000 LJUDI: Bračni par traži dadilju za put oko sveta

Planeta -

Mekenzi i Derek Tilotson iz Jute planiraju put oko sveta sa troje dece i traže dadilju koja će im na putu pomagati oko dece.

Oglas su objavili kao video na FB i nadali se da će im se javiti desetak ljudi. A dobili su oko 20.000 prijava za posao.Porodica planira da proda svoju kuću i na put krene u julu. Prvo će krenuti u Njujork, a onda na Island i ostatak Evrope.

Mekenzi i Derek će o svemu da izveštavaju na svojem blogu. Kažu i da sa sobom "nose" svoj posao, ali da će im to biti izazov jer će raditi na različitim mestima. Vratiće se kući dve nedelje za vreme Božića, a onda će otputovati na Havaje pa na Novi Zeland i u Aziju. S obzirom da imaju troje dece, odlučili su da povedu nekoga sa sobom ko će im pomoći, piše OddityCentral.

"Želimo da pronađemo nekoga ko će našu decu voleti kao i mi čak i onda kada su nevaljali. Ta će osoba biti ravnopravni član naše porodice čije ćemo mišljenje poštovati i uvažavati", kažu Mekenzi i Derek Tilotson. Dodaju da će dadilja školovati njihova dva sina i paziti na njihovu ćerku koja je beba. Očekuje se da će im dadilja pomoći u kuvanju i čišćenju. Dadilji obećavaju da će svaki dan imati vremena za sebe i dva puta nedeljno moći sama da ide i istražuje strane zemlje.

Dadilja će mesečno dobijati između 1.200 i 1.500 dolara. To uključuje putne troškove i neke druge životne troškove. Neki su korisnici FB objavili komentar u kom tvrde da je to premalo za kuvanje, čišćenje i brigu o troje dece. Ali Mekenzi i Derek Tilotson kažu da su dobili i puno pozitivnih komentara i oko 20.000 prijava za posao. Zbog toga su odlučili da oglas za posao povuku ranije nego što su planirali.

Javili su im se, između ostalih, i učitelji, medicinske sestre, socijalni radnici i lekari. Ako je još neko zainteresovan za ovaj posao, može se prijaviti na listu na njihovoj stranici. Nakon što se vrate s puta Mekenzi i Derek Tilotson će kupiti novu kuću i preseliti se bliže rodbini.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track