(VIDEO) BUŠ SE ŽALIO NA PUTINA Doveo sam mog malog Barnija a on se smejao i upitao: TI TO ZOVEŠ PAS?
Foto: AP

Jadničak

(VIDEO) BUŠ SE ŽALIO NA PUTINA Doveo sam mog malog Barnija a on se smejao i upitao: TI TO ZOVEŠ PAS?

Planeta -

Bivši predsednik SAD Džordž Buš mlađi ispričao je kako se upoznao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i kako mu je on "ismejao" psa, tokom tog susreta.

Buš je gostovao u emisiji Elen Dedženeris i ispričao da je tom prilikom poveo svog terijera, jer je znao da Putin voli životinje.

"Prilikom jednog susreta, znajući da Putin voli životinje, poveo sam svog ljubimca, malog slatkog škotskog terijera Barnija. Putin ga je pogledao sa podsmehom, a zatim se okrenuo ka meni i upitao me: "Ti ovo zoveš psom?", a ja sam se samo nasmejao. Kada sam se sledeći put sreo s njim na imanju nedaleko od Moskve, upitao je moju suprugu Lauru da li želi da vidi šta je pravi pas. Kada mu je odgovorila potvrdno. Odjednom se pred nama stvorila neka grdosija od psa. Pogledao me je i rekao: "brži, jači, bolji nego tvoj Barni", rekao je Buš koji je sve ovo ispričao da bi, u svom stilu, zaključio da "Putin neće stati dok ne dođe do Kalifornije".

Inače, voditeljka je spomenula i zagrljaje koje je Buš razmenio sa Mišel Obamom na otvaranju muzeja afroameričke kulture i istorije "Smitsonijan" pre nekoliko meseci, što je svakako bio prizor koji je iznenadio celu Ameriku.

"Moram da priznam, Barak me nikada nije zagrlio tako. Fascinantno je u kakvom vremenu danas živimo: ljudima je nepojmljivo takvo iskazivanje nežnosti i poštovanja dvoje ljudi sa različitih strana političkog spektra", rekao je Buš.

Emisija se završila tako što su se voditeljka i publika pošteno ismejali fotografiji Džordža Buša na Trampovoj inauguraciji, kada se bivši predsednik mučio sa plastičnom kabanicom, slično kao i njegova majka nekoliko godina ranije.

"To nam je očigledno porodično. Šalim se, to mi je bio prvi put da sam navukao taj plastični...pončo", objasnio je Buš.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track