OVE MAĆEHE SU STIGLE DIREKTNO IZ PAKLA: Ono što su radile deci ne može se opisati rečima!
Foto: Printscreen/Youtube

Počinile jezive zločine

OVE MAĆEHE SU STIGLE DIREKTNO IZ PAKLA: Ono što su radile deci ne može se opisati rečima!

Planeta -

Ove maćehe su zlostavljale, tukle i ubijale decu. Nekima su pomagali njihovi muževi. Deca su im išla na živce jer su mokrila u gaće, dobijala više pažnje od njih ili bila bolesna.

Terala dečaka da pije laksative

Danijel Miler (31) zlostavljala je 2016. godine svog usvojenog sina (4). Kasnije je rekla da joj je dečak išao na živce jer nije čuo. Terala ga je da jede laksative i vruće umake. Noge mu je vezala lepljivim trakama i satima ga držala zatvorenim.

Ako bi zamazao pantalone, nosio bi ih takve ceo dan. Kada je Danijej vodila decu na izlet u prirodu, dečak je morao da sedi u vozilu i gleda kako se Danijelina biološka deca igraju. Njegov otac Nejtan Djuk znao je za zlostavljanje, ali ništa nije učini. Danijel očekuje suđenje na kojem će je optužiti po više tačaka uključujući i zlostavljanje deteta iprotivpravno oduzimanje slobode.

Devojku držali u podrumu i silovali

U februaru 2012. godine devojka (15) je pronađena kako luta ulicama Madisona u Viskonsinu. Bila je bosa i u pidžami. Prolaznik koji ju je našao je pozvao policiju. Devojka je rekla vlastima da ju je njena porodica zatvorila u podrum gde su je psihički i fizički zlostavljali.

Policija je uhapsila njenog oca Čada Čritona (42), njenu maćehu Melindu Drabek-Čriton (44) i njenog polubrata Džošuu Drabeka (20). Devojka je na suđenju rekla kako su je zatvorili u podrum koji je bio opremljen alarmom i senzorima.

Nisu joj davali hranu, tukli su je i terali da jede svoj izmet. Polubrat ju je seksualno zlostavljao. Rekla je i da je njen otac učestvovao u zlostavljanju zato što se bojao svoje žene. Čad i Melinda Čriton su dobili pet godina zatvora kao i polubrat devojke.

Devojčica umrla od krvarenja

Selet Lov (5) je u februaru 2011. godine, kako su tvrdili njen otac i maćeha, obolela od crevnog virusa. Njena maćeha Ketrin (34) je trebalo da je odvede u školu, ali ona ju je odvela na posao. Kada su se vratile kući, otac devojčice Vesli (32), primetio je da mu ćerka i dalje povraća. Odmah ju je odvezao u bolnicu.

FOTO: Printscreen/Youtube
FOTO: Printscreen/Youtube

Tamo su doktori konstatovali smrt. Lekari su utvrdili da je reč o ubistvu odnosno da je devojčica umrla od unutrašnjih povreda i krvarenja. Ketrin i Vesli su ustrajali na priči da se njihova ćerka razbolela i da nisu mogli ništa da učine.

Međutim, kolege njene maćehe rekli su da je devojčica jedva stajala i da joj je hitno trebala pomoć lekara. Ketrin je rekla da je nazvala Veslija. Tvrdila je da joj je rekao da devojčicu ne vodi u bolnicu jer će se u celi slučaj uključiti socijalna služba. Ketrin je osuđena za ubistvo i dobila je 25 godina zatvora. Vesli je optužen za ubistvo iz nehata, ali su te optužbe kasnije odbačene.

Naručila ubistvno pastorka da mu ne bi kupovala poklone

Kris Hobson (13) iz Kansasa je nestao u aprilu 1980. godine. Nestanak je prijavio njegov otac. Nakon manje od mesec dana našli su njegovo telo u plitkom grobu. Neko mu je pucao u glavu i prsa. Džejms “Džimi” Kram, dečakov polubrat je uhapšen.

Džejms je priznao ubistvo i optužio je i svoju majku Suan (39) i svog prijatelja Pola Sorentinoa (16). Džejms je rekao policiji da je njegova majka još ranije pokušača da ubije dečaka tako što mu je otrovala sladoled. Kada je to propalo, potražila je pomoć dvojice 16-godišnjaka.

Rekla im je da kako želi da se reši svog pastorka pre Božića kako mu ne bi morala kupovati poklone. U noći ubistva Džimi i Pol su otišli po Krisa, pa ga nagovorili da iskopa plitki grob i da ga "isproba". Tada su ga upucali. Pol, Džimi i Suan su dobili doživotne kazne zatvora. Suan je puštena na slobodu 2011. godine i sada živi sa suprugom Edvardom.

Telo dečaka bacila svinjama

Policija je 25. novembra 2015. godine dobila poziv da proveri što se događa u kući Majkla i Heder Džouns. Neko je dojavio porodično nasilje. Kada su stigli, policija je saznala da njihov sin Adrijan (7) nije viđen mesecima. Policija je nekoliko dana kasnije dobila nalog i pretražila kuću i imanje.

U štali su našli ljudske ostatke. Testirali su DNK i zaključili da je reč o malenom Adrijanu. Policija je sumnjala da ga je par zlostavljao, zanemarivao, ubio i njegovo telo bacio svinjama. Policija je kasnije rekla da je reč o jednom od najgorih slučajeva zlostavljanja koje su videli.

Heder Džouns (30) je priznala ubistvo pastorka i dobila je doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja 25 godina. Majkl (45) je optužena za ubistvo prvog stepena i čeka suđenje.

Tukla devojčicu do smrti

Rene King (29) iz Mičigana je u novembru 2010. godine nazvala 911 i rekla kako je njena pastorka Lili Furno (2) pala u nesvest. Kada su došli spasioci, Rene je rekla kako je kupala devojčicu, ali su je ukočila leđa i zato je ispustila Lili.

Ipak, utvrđeno je da je Lili umrla barem dva sata pre nego je Rene zvala 911. Utvrđeno je da je devojčica dobila najmanje 20 udaraca u glavu, a našli su povrede i na njenoj vagini. Rene je optužena za ubistvo, zlostavljanje deteta i seksualno zlostavljanje.

Na suđenju je tvrdila kako joj je Lili išla na živce jer je često mokrila u gaće i imala je ispade besa. Osuđena je na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja. Zbog izuzetno brutalnog zločin, sudija joj je još "dodao" 30 do 50 godina zbog seksualnog zločina i pet do sedam godina zbog zlostavljanja deteta.

Isekla devojčicu na komade

Zara Bejker je rođena u Australiji u novembru 1999. godine. Njena majka je imala postporođajnu depresiju i nije mogla da se brine o njoj. Starateljstvo je dobio otac Adam. Kada je imala pet godina, devojčici su dijagnostikovali rak kostiju.

Izgubila je deo leve noge i ostala je bez sluha. Godine 2008. rak je bio u remisiji. Adam i Zara su se preselili u SAD. S njima je otišla i Elisa, Adamova nova žena. Dve godine kasnije Adam je nazvao 911 i prijavio da je njegova devojčica nestala.

Rekao je i da je dan ranije neko podmetnuo požar na njegovom imanju i da je ostavio zahtev za otkupninom za dete njegovog šefa. Adam je mislio da je njegovu ćerku Zaru neko oteo greškom. Istraga je otkrila da niko nije video devojčicu dva nedelje.

Elisu je ispitala policija. Slomila se i priznala da je ubila Zaru. Rekla je da je devojčicu isekla na komade koje je bacila na različita mesta. Htela je da okrivi i Adama, ali ga je policija oslobodila sumnje. Elisa je dobila najmanje 25 godina zatvora. Godine 2013. je dala intervju u kojem je rekla da je Adam ubio Zaru.

Zakazao sistem

Lauren Rajt iz Velike Britanije je imala šest godina kada je ubijena u junu 2000. godine. Majka ju je ostavila 1997. godine dok su bile na odmoru u Turskoj. Starateljstvo je dobio njen otac Kreg. Kreg je 1999. oženio Trejsi Skarf koja je radila u školi.

Kreg i Lauren su se preselili kod Trejsi i njeno dvoje dece. Trejsi je od početka mrzila Lauren. Zlostavljala ju je i tukla. Devojčica je često imala modrice, ali Trejsi je za to uvek nalazila objašnjenje. Učitelji su se zabrinuli za devojčicu 2000. godine i pozvali su Trejsija na razgovor.

Rekla im je da devojčicu zlostavljaju u školi. I susedi su te godine zvali socijalnu službu. Rekli su da je devojčica mršava, pokrivena masnicama i da joj ispada kosa. Lekara su je pregledali i ustanovili da su povrede u skladu s onim što je maćeha ponudila kao objašnjenje.

Socijalna služba je vratila je devojčicu porodici. Kasnije su dobili još nekoliko poziva, ali ih nisu istražili. Devojčica više nije mogla da jede niti i umrla je. Kreg (38) je osuđen na šest godina zatvora, a Trejsi (31) na 15 godina. U zatvoru su je napadale zatvorenice. Nakon što se saznalo da je sistem zakazao, pokrenuta je istraga.

Bila ljubomorna na pastorku jer je dobijala više pažnje

Heder Livel Kiton (26) je bila ljubomorna na pažnju koju je dobijala njena pastorka Natali Deblejz (5). Počela je da zlostavlja devojčicu i davala joj da pije antifriz. U martu 2010. dala joj je previše antifriza i devojčici je pozlilo. Kada je počela da vrišti od bola, Heder i njen muž Džon Deblejz (30) zavezali su devojčici ruke i noge i stavili je u kovčeg.

Džon je svoju ćerku zadavio. Telo su bacili u šumu. Džonov sin Čejs (3) počeo je sa pitanjima gde mu se nalazi sestra. Par se bojao da bi dečak mogao spomenuti sestru pred rodbinom. Heder je tri meseca nakon smrti devojčice i Čejsa napila antifrizom i ostavila ga preko noći u kadi.

Otac ga je sledeće jutro zadavio i bacio telo u šumu. Heder i Džon su dobili smrtne kazne, a Heder je postala prva žena u Mobajl Kauntiju, Alabama, koja je osuđena na smrt, piše ListVerse.

(ListVerse)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track