NARKOMAN IZ BOGATE PORODICE KOLIMA UBIO DEČAKA (10): To je trebalo da budem ja!
Foto: Printscreen/Twitter

Ubica se kaje

NARKOMAN IZ BOGATE PORODICE KOLIMA UBIO DEČAKA (10): To je trebalo da budem ja!

Planeta -

Osuđeni kradljivac automobila, narkoman iz bogate porodice Džošua Dobi (23) bio je na uslovnoj slobodi kada se kolima zakucao u 10-godišnjeg dečaka u njegovu tetku, prenosi Independent.

Džošua Dobi je već imao 53 presude, počevši da ih ređa još od svoje 13. godine. Na sudu je priznao ubistvo iz nehata Makajaha Mekdermota i tetke Rozi Kuper (34) u avgustu prošle godine u južnom Londonu.

Dečakov deda Martin na suđenju je izjavio: "Bio sam tamo. Gledao sam kako se auto zakucava u svih pet članova moje porodice."

"Vozač uopšte nije pokušao da uspori ili skrene. Pred mojim očima, moja ćerka Rozane i unučad postali su bezvredni u očima muškarca koji je vozio, samo sredstvo do njegovog cilja."

Dobi je vozio ukradeni Ford Fokus brzinom tri puta većom od dopuštene kako bi pobegao od policije i prodao auto za 300 funti da bi kupio još droge.

Na sudu je priznao da je bio "glup i nepromišljen" jer je bio pod uticajem kreka i heroina.

Prilikom hapšenja je rekao: "Ja sam vozio, priznajem. Trebao sam jednostavno stati. Ne želim nazad u zatvor sada kada sam ubio nedužne ljude".

U Dobijevom pismu devojci, koje je poslao iz zatvora, stoji: "Posle ovog sr***, kunem se svemogućim Bogom da više nikada neću u sebe staviti drogu. Zaklinjem se".

"Ja sam trebao izgubiti život, ali nisam. Još uvek živim i odlučan sam nešto da uradim sa svojim životom zbog tog deteta. Razumem da sam uzrokovao mnogo bola i patnje. Iskreno mi je žao zbog toga što sam učinio."

Kradljivac auta koji nikada nije imao vozačku dozvolu, takođe je rekao da je sve zločine počinio kako bi mogao finansirati svoju zavisnost.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track