Trener dečake terao na oralni seks

Zlostavljao 10 dečaka

Trener dečake terao na oralni seks

Planeta -
Odveo me je u podrum i naterao na oralni seks, ispričao je mladić koji je imao samo 11 godina kada ga je trener napastvovao

VAŠINGTON - Bivši trener tima američkog fudbala sa Pen Stejt koledža Džeri Sanduski suočava se na sudu sa optužbama za seksualno zlostavljanje dečaka tokom 15 godina njegove karijere.

Na suđenju se danas pojavilo više osoba, čiji identitet nije otkriven, svedočeći o seksualnom zlostavljanju pre desetak godina, dok su bili dečaci.

Sanduski (68) se tereti za zlostavljanje deset dečaka tokom petnaest godina svoje karijere.

Mladić koji danas ima 25 godina, izjavio je na sudu, da mu je Sanduski dok je bio jedanaestogodišnji dečak pretio da više neće videti svoju hraniteljsku porodicu ako bude otkrio šta se između njih dešavalo.

"Odveo me je u podrum i naterao na oralni seks", ispričao je mladić.

Advokati odbrane tvrde da svi svedoci zbog finansijske koristi sada optužuju Sanduskog, navodeći da je ovaj mladić nedavno proveo dve godine u zatvoru zbog pljačke. Svedok je odgovorio da je to vreme iza njega i da sada ima suprugu i čeka dete.

Pred sudom je govorio i svedok označen rednim brojem deset rekavši da ga je Sanduski dodorivao dok se tuširao u kampu.

Slučaj Sanduski je otvorio pitanje seksualnog zlostavljanja dece od strane sportskih trenera, što je do skoro bila tabu tema, ali se nakon ovog slučaja saznalo i za više sličnih zlostavljanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track